OTTELUENNAKKO: KuPS Akatemia – Ilves/2 su klo 15.00

Akatemiajoukkueen pistejahti jatkuu sunnuntaina Väre Areenalla

Ykkösessä pelaavan KuPS Akatemian sarjakausi jatkuu sunnuntaina omalla kotikentällä Väre Areenalla. Tampereen Ilves/2 saapuu vastustajaksi kuudennen sarjakierroksen kotiotteluun, joka alkaa kello 15.00.

Al-Musawi: ”Maalipaikoille pääsyä meidän pitää parantaa”

Akatemiajoukkue saavutti edellisestä sarjaottelustaan yhden tasapelipisteen Vantaalta. Maalitili on saatu onnistuneesti avattua ja seuraavana tavoitteena on voittotilin avaaminen. Tähän pyritään sunnuntaina omalla hyvällä pelaamisella, jota on hiottu tiiviisti kuluneen kalenteriviikon harjoituksissa.

”Kyllä voittotili olisi hyvä saada nyt auki. Se on meillä ehdottomana pyrkimyksenä ja usko siihen on meillä kova. Me saamme nyt pelaajia takaisin sairastuvalta ja lähes kaikki pelaajat ovat jälleen käytettävissämme sunnuntain pelissä”, päävalmentaja Ali Al-Musawi kertoo. Akatemiajoukkueen puolustuspelaaminen on ollut hyvää koko kauden ajan ja hyökkäyspelaamiseen on haettu lisäparannusta joukkueen harjoituksissa.

”Meidän puolustuspelimme on ollut tällä kaudella hyvää: viidessä pelatussa sarjapelissämme me olemme pitäneet nollan kolme kertaa ja ainoastaan neljä osumaa on päästetty omiin. Tämän me haluamme säilyttää. Maalipaikoille pääsemistä meidän pitää parantaa, enemmän meidän pitää luoda maalintekopaikkoja. Se nostaa todennäköisyyttä maalinteolle ja sitä me olemme treeneissä hioneet”, Al-Musawi sanoo.

Ilves/2 pyrkii eteenpäinmenevään pelitapaan

Nuorekas Ilves/2 saapuu Kuopioon innokkaalla ilmeellä. ”Ilves pyrkii vahvasti pallonhallintaan. Joukkueessa on eteenpäinpyrkiviä pelaajia ja he pyrkivät pelaavaan pelitapaan pelaajakehitys edellä. Nuori ja taitava porukka sieltä tulee vastaan, muutamia kokeneempiakin pelaajia heillä on mukana. Hieman erityylinen joukkue meille tulee vastaan edellisiin vastustajiimme verrattuna. Hyvä pelaaminen tuo meille itsellemme hyviä hyökkäyksiä ja sitä kautta pyritään luomaan hyviä maalipaikkoja, oman puolustuspelaamisen me pyrimme pitämään yhtä hyvänä kuin tähänkin asti”, päävalmentaja tiivistää sunnuntaisen ottelun painopisteet.