OTTELUENNAKKO: HJK – KuPS la klo 15.00

Kuopion Palloseura taistelee lauantaina Liigacupin loppuottelupaikasta

Satavuotiaan Kuopion Palloseuran juhlakausi 2023 jatkuu lauantaina pääkaupungissa. Hallitseva Suomen mestarijoukkue Helsingin Jalkapalloklubi ja KuPS kohtaavat Liigacupin välieräottelussa, joka pelataan Bolt Areenalla kello 15.00 alkaen. Ottelun voittaja etenee huhtikuun alussa pelattavaan loppuotteluun. Lauantainen välieräpeli taistellaan lopulliseen ratkaisuunsa saakka eli voittajaa haetaan tarvittaessa aina rangaistuspotkukisan kautta.

Jännittävää välieräottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä RUUTU+ -palvelun kautta.


Värikäs voimainkoitos on jälleen kerran luvassa

Kuopion Palloseuran ja HJK:n väliset Veikkausliigaottelut ovat muodostuneet vuosikymmenten varrella suomalaisen huippujalkapalloilun hienoiksi klassikko-otteluiksi. Joukkueet ovat taistelleet viime vuosina tasaväkiseen tahtiin Suomen liigamestaruudesta, jonka Klubi onnistui viime syksynä jälleen voittamaan niukalla yhden sarjapisteen erolla. Joukkueet kohtaavat nyt lauantaina ensi kertaa viime kauden jälkeen ja luvassa onkin jälleen värikäs jännitysnäytelmä kahden kovan kilpakumppanin välillä.

KuPS-valmentaja Pasi Tuutin mukaan otteluun on valmistauduttu hyvin.

”Takana on miniloma, jonka jälkeen on puhtaasti keskitytty tulevaan välierään. Pelaajille on tarjottu viikolla ottelukauden mukainen info- ja toimintapaketti, josta jokainen yksilö on saanut tiedon vastustajasta. Iso kiitos pitää jakaa jälleen ihan mahtavalle valmennustiimille, joka on pyyteettömästi työstänyt tarvittavia materiaaleja ja harjoitteita.”, Tuutti arvioi lauantaista ottelua.Kuopiolaisten kevät on edennyt suunnitelmien mukaisesti

KuPS sijoittui omassa alkulohkossaan toiseksi varmistaen siten oman jatkopaikkansa Liigacupin jatkopeleihin. Joukkue on harjoitellut kevään aikana tiiviin ohjelman mukaisesti ja pelaaminen on kehittynyt koko ajan toivottuun suuntaan. Bolt Areenalla on lauantaina edessä tämän kevään kovin tasonmittari pian alkavaa Veikkausliigakautta varten.

” HJK on erinomainen mittari meille siitä missä vaiheessa oma prosessimme on. Odotan pelistä ennen kaikkea sitä, että kun pelaajamme ovat enemmän kauden aikaisessa kunnossa, miten se tuoreus näkyy toimintoina kentällä.”, Tuutti sanoo.

Keskikenttäpelaaja Seth Saarinen kokee, että joukkue on kehittynyt peli peliltä, mutta lisää parantamista olisi toiveissa.

”Tiukkoja ja hyviä otteluita on pelattu Liigacupissa tähän mennessä. Tuntuu, että on menty jokaisessa pelissä eteenpäin, mutta vieläkin on varaa parantaa. Huomenna vastassa on vaarallinen HJK, joka on hyvä niin nopeissa kuin myös hitaissa hyökkäyksissä. Huomenna pitää pystyä pelaamaan täysillä täydet 90 minuuttia.”, Saarinen toteaa.