Oona Siren siirtyy keltamustaan

Minulle on jäänyt Kuopion Palloseurasta todella ammattimainen kuva”

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on hankkinut uuden laadukkaan pelaajavahvistuksen seuraavaa pelikautta varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Oona Siren ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2022 loppuun saakka. Siren siirtyy Kuopioon hopeamitalijoukkue Tikkurilan Palloseurasta ja hän liittyy nyt marraskuussa uuden joukkueen riveihin aloittaen valmistautumisensa uutta kiehtovaa sarjakautta varten.

Siren pelasi erinomaisen sarjakauden 2021 Tikkurilan Palloseuran riveissä tehden kahdeksan liigamaalia ja antaen kanssapelaajilleen seitsemän maalisyöttöä. Oona keräsi pelikauden aikana yhteensä 19 RUUTU-tähteä sijoittuen tähtikisassa kakkoseksi heti kisavoittaja Gentjana Rochin jälkeen (23 tähteä). Oona sai myös kutsun lokakuun kovatasoiselle U23-maajoukkueleirille ja nyt hän liittyy innokkain mielin uuden joukkueen riveihin.

”Minulle on jäänyt Kuopion Palloseurasta todella ammattimainen kuva ja olen kuullut seurasta pelkkää hyvää. Olen todella vaikuttunut siitä, miten korkealle tavoitteet on seurassa asetettu. Uskon myös, että erinomaiset olosuhteet ja laadukkaat pelaajat ympärillä auttavat minua kehittymään pelaajana”, Siren toteaa.

Oonakin pääsi pelaamaan täydet 90 peliminuuttia sarjakauden 2021 viimeisessä liigaottelussa Väre Areenalla, joka päättyi vierasjoukkueen iloisiin hopeamitalijuhliin ja kotijoukkueen riemukkaisiin kultamitalijuhliin. Pelaaja on nyt valmis osoittamaan omat pelilliset taitonsa Suomen parhaan joukkueen pelaajavahvuudessa.

”Tulevalla kaudella tavoitteenani on päästä mahdollisimman hyvin sisään joukkueeseen, kehittyä pelaajana sekä auttaa joukkuetta menestymään. Tietenkin odotan kesän europelejä erityisellä innolla”, Oona kuvailee tulevan pelikauden odotuksiaan.