Ollipekka Ojala jatkaa päävalmentajana

Valokuva: Miska Savolainen / Mideas

”Koen, että minulla on edelleen uutta annettavaa joukkueelle ja pelaajille”

Subway Kansallisen Liigan mestari Kuopion Palloseura ja päävalmentaja Ollipekka Ojala ovat allekirjoittaneet tänään uuden yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka.

Ojala aloittaa nyt jo viidennen sarjakautensa keltamustan päävalmentajan tehtävässä. KuPS on noussut Ojalan johdolla lyhyessä ajassa Subway Kansallisen Liigan ykkösseuraksi saavuttaen ensin pronssimitalin ja sen jälkeen kaksi peräkkäistä Suomen mestaruutta. Päävalmentaja haluaakin jatkaa nousujohteista prosessia Suomen parhaan joukkueen kanssa.

Ojala: ”KuPS:n valmentaminen on kunnia-asia”

”Koen, että minulla on edelleen uutta annettavaa joukkueelle ja pelaajille. Suuri unelma on tietenkin mestareiden liigassa, mutta myös kotimaasta mestaruus ja cupin voittaminen ovat isoja motivaattoreita. Minulle jatkaminen oli lopulta helppo päätös, koska perheellämme on hyvä olla Kuopiossa ja KuPS on rakas seura, jossa valmentaminen on kunnia-asia”, Ojala toteaa.

Menestyksekkäällä kuopiolaisseuralla on nyt edessään historiallinen juhlavuosi: KuPS täyttää maaliskuussa 2023 tasan sata vuotta. ”KuPS on seura, joka merkitsee monelle ihmiselle paljon. Se, miten ihmiset välittävät KuPS:sta merkitsee myös minulle paljon. Kaikki se tuki mikä on tullut faneilta ja koko seurayhteisöltä on jotain ainutlaatuista. Kaikki kaikessa päätöksen takana on kuitenkin se mitä poikani sanoi ennen nukkumaanmenoa:  ’iskä, kyllä me ollaan KuPS:n miehiä’. Niin ollaan!”, Ojala korostaa.