Oi äiti on! Äitienpäiväotteluihin äidit veloituksetta

Kuopion Palloseura haluaa kunnioittaa kaikkia ihania äitejä ja tarjoaa äitienpäiväkierroksen otteluihin äidit veloituksetta aurinkokatsomoon!

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 12. toukokuuta ja sen kunniaksi haluamme seurana muistaa äitejä ilmaisilla lipuilla Kuopion Palloseuran äitienpäiväkierroksen otteluihin. Viettäkäämme unohtumattomia hetkiä yhdessä KuPS-perheenä!

Kansallisen Liigan kotiavaus torstaina 9. toukokuuta

Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkue pelaa kotiavauksensa Väre Areenalla torstaina 9. toukokuuta kello 14:15, kun Kuopioon saapuu Helsingin Jalkapalloklubi. KuPS ja HJK ovat muodostaneet viime vuosina kovan taisteluparin aina niin Kansallisen Liigan mestaruustaistelussa kuin myös Naisten Suomen cupissa. Tätä ottelua kannattaa tulla siis katsomaan!

Äidit voivat lunastaa ilmaisen lippunsa portilta ja pääsylippu oikeuttaa vapaanpääsyn pääkatsomon tai aurinkokatsomon istumapaikoille.

Veikkausliigakauden toinen kotiottelu pelataan perjantaina 10.5.

Miesten edustusjoukkue palaa ”vieraskierrokselta” takaisin Kuopioon perjantaina 10. toukokuuta kun Väre Areenalle saapuu sarjan toinen Palloseura, VPS. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 18:00.

Äidit voivat lunastaa ilmaisen pääsylippunsa portilta, joka oikeuttaa pääsyn Aurinkokatsomoon. Tervetuloa kannustamaan KuPS voittoon Palloseurojen kohtaamisessa!

100 ensimmäiselle äidille juhlaleivokset!

KuPS tarjoaa molemmissa otteluissa 100:lle ensimmäiselle äidille Truben juhlaleivokset. Tervetuloa herkuttelemaan Väre Areenalle!