Niitty Hahl valittiin U19-maajoukkueeseen

Kuopion Palloseuran taitava laitapelaaja sai kutsun Irlanti-maaotteluihin Eerikkilään

Kuopion Palloseuran taitava laitapelaaja Niitty Hahl on saanut jälleen kutsun maajoukkuetehtäviin. Hahl on valittu U19-maajoukkueeseen, joka kohtaa helmikuun lopussa Irlannin kahdesti. Maaottelut pelataan Eerikkilä-hallissa lauantaina 24.2. ja tiistaina 27.2. Suomen joukkueeseen valittiin tässä vaiheessa 17 pelaajaa ja ryhmää tullaan vielä vahvistamaan kolmella lisäpelaajalla sunnuntaihin 18.2. mennessä.

Porrassalmen Urheilijat-62:n kasvatti on noussut nopeassa tahdissa nuorisomaajoukkuepelaajaksi. Kovaa harjoitteleva Hahl on edennyt Pallokissojen ja KuPS Akatemian kautta kuopiolaisseuran nimekkääseen liigajoukkueeseen, jossa pelasi erinomaisen sarjakauden 2023. Pelattuja liigapelejä on nyt yhteensä 20 ja liigamaaleja yksi.

Niitty pelasi edelliset U19-maaottelunsa tammikuun loppupuolella, jolloin maajoukkue oli turnausmatkalla Portugalissa. Suomi kohtasi tuolloin Portugalin ja Islannin ja Niitty pääsi kentälle molemmissa otteluissa vaihtopelaajana: keskiviikkona 17.1. hän pääsi pelaamaan Portugalia vastaan viimeiset 30 minuuttia ja tiistaina 23.1. Islanti-ottelun toisen puoliajan eli 45 minuuttia.