Niitty Hahl valittiin U19 EM-karsintajoukkueeseen

Suomen U19-maajoukkue kohtaa kovissa EM-karsintapeleissä Norjan, Israelin ja Saksan

Suomen mestarijoukkueen Kuopion Palloseuran laitapelaaja ja puolustaja Niitty Hahl on saanut jälleen kutsun maajoukkuetehtäviin. Hahl on valittu U19-maajoukkueeseen, joka kohtaa kovatasoisessa EM-karsintaturnauksessa Norjan, Israelin ja Saksan. Turnaus oli tarkoitus pelata jo lokakuun lopussa, mutta ajankohtaa siirrettiin UEFA:n pyynnöstä marras-joulukuun vaihteeseen. Turnaus pelataan Suomessa ja U19-maajoukkue pelaa kaikki kolme otteluaan Myyrmäen jalkapallostadionilla Vantaalla.

Suomi kohtaa ensimmäisessä pelissään Norjan keskiviikkona 29.11. (klo 13.00), seuraavaksi Israelin lauantaina 2.12. (klo 13.00) ja lopuksi Saksan tiistaina 5.12. (klo 13.00). Suomen otteluita pääsee seuraamaan livenä Palloliiton oman YouTube-kanavan kautta suomeksi selostettuina. Karsintalohkon kolme parasta maata etenee jatkoon seuraavaan karsintavaiheeseen.

Niitty esitti erinomaisia peliotteita tämän kauden Subway Kansallisessa Liigassa pelaten 19 liigaottelua tehden yhden liigamaalin ja antaen kanssapelaajilleen yhden maalisyötön. Pelattuja liigapelejä on koossa nyt yhteensä 20. Hän jatkaa Kuopion Palloseurassa myös ensi kaudella toimien seuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Wetterin kummipelaajana. Banzai !!