Niitty Hahl jatkaa Kuopion Palloseurassa 2024

”Täällä Kuopion Palloseurassa voin keskittyä kehittämään itseäni pelaajana”

Tuplamestaruuden tällä pelikaudella saavuttanut Kuopion Palloseura on solminut uuden jatkosopimuksen pian alkavaa uutta pelikautta 2024 varten. KuPS ja laitapelaaja Niitty Hahl ovat allekirjoittaneet uuden yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka sisältää myös optiovuoden.

Hahl pelasi erinomaisen sarjakauden 2023 keltamustan mestarijoukkueen riveissä. Laitalinkkinä ja laitapuolustajana pelaava Hahl pelasi päättyneellä kilpailukaudella 19 liigaottelua tehden yhden liigamaalin ja erinomaiset peliotteet toivat mukanaan kutsun aina U19-maajoukkueeseen saakka. Niitty jatkaa innokkain mielin nousujohteista pelaajauraansa kuopiolaisseuran laadukkaassa valmennuksessa.

”Viime kauden tuplamestaruus tuntui tottakai todella hienolta ja oli siistiä olla mukana saavuttamassa sitä. Koen että täällä Kuopion Palloseurassa on hyvät kehittymisolosuhteet ja täällä voin keskittyä kehittämään itseäni pelaajana”, Niitty kuvailee omia jatkotunnelmiaan. Hän pelasi viime vuonna ensin KuPS Akatemian riveissä ykkösessä ja pääsi pelaamaan ensimmäisen liigapelinsä syyskuussa 2022 Helsingin Palloseuraa vastaan (11.09.). Niitty viimeisteli ensimmäisen liigamaalinsa saman HPS:n verkkoon Väre Areenalla pelatussa kotiottelussa (29.04.2023).

Niitty onnistui maalinteossa uransa neljännessä liigaottelussa päästyään ensimmäistä kertaa KuPS:n liigajoukkueen aloituskokoonpanoon. Hän toimii kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Wetterin kummipelaajana.