Nanne Ruuskanen valittiin Helmareihin

Valokuva: Miska Savolainen / Mideas

Kuopion Palloseuran luottopuolustaja matkustaa A-maajoukkueleirille Espanjaan

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseuran puolustaja Nanne Ruuskanen on saanut kutsun A-maajoukkuetehtäviin. Ruuskanen matkustaa tiistaina Espanjaan liittyäkseen Helmareiden leiriryhmään, joka kohtaa lauantaisessa maaottelussaan Walesin.

Ruuskanen valittiin leiriryhmään puolustaja Elli Pikkujämsän tilalle: Pikkujämsä joutuu jäämään pois loukkaantumisen johdosta ja A-maajoukkueen päävalmentaja Marko Saloranta lähetti näin leirikutsun Ruuskaselle, joka pelasi loistavan sarjakauden 2022 Subway Kansallisessa Liigassa. Kuopiolaisten luottopuolustaja pelasi kaikki kauden 23 liigaottelua tehden kaksi maalia ja hän toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Feelback Groupin kummipelaajana.

Ruuskanen on neljäs KuPS-pelaaja, joka valittiin Helmareiden leiriryhmään: Emma Peuhkurinen, Emmi Siren ja Oona Siren valittiin ryhmään jo aikaisemmin. Suomi ja Wales kohtaavat maaottelussa tämän viikon lauantaina 12.11., pelipaikkana on San Pedro del Pinatar ja alkamisaika on kello 20.30 Suomen aikaa. Tämä ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä YLE Areenan kautta.

Nannen kummiyritys: