Nanne Ruuskanen jatkaa keltamustassa

”Koen että olen valmis ottamaan vieläkin isompaa roolia”

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt seuraavan jatkosopimuksen tulevaa pelikautta varten. KuPS ja puolustaja Nanne Ruuskanen ovat allekirjoittaneet yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2022 loppuun saakka. Ruuskanen pelasi erinomaisen sarjakauden mestarijoukkueen riveissä tehden kolme maalia pelaamissaan 22 liigaottelussa ja hieno pelikausi 2021 päättyi koko seurayhteisön upeisiin mestaruusjuhliin.

”Suomen mestaruus tuntuu tietenkin tosi hyvältä. Olen tosi ylpeä koko joukkueesta ja siitä matkasta ja kovasta työstä mikä me on joukkueena tehty saavuttaaksemme sen. Olen lisäksi erityisen iloinen siitä, että me pääsimme saavuttamaan Suomen mestaruuden yhdessä keskikenttäpelaaja Neea Bergin kanssa hänen viimeisellä sarjakaudellaan”, Ruuskanen iloitsee.

Nanne lukeutuu KuPS-joukkueen puolustuslinjan johtaviin avainpelaajiin ja loistokausi toi mukanaan kutsun lokakuun U23-maajoukkueleirille, jolle hän osallistui yhdessä hyökkääjä Aino Krögerin ja keskikenttäpelaaja Emma Peuhkurisen kanssa. Ruuskanen (kuvassa numero 4) haluaa kehittyä vieläkin paremmaksi pelaajaksi kuopiolaisseuran laadukkaassa valmennuksessa.

”Kuopion Palloseura tarjoaa minulle ammattimaisen ympäristön, mikä auttaa minua kehittymään pelaajana. Koen että olen valmis ottamaan vieläkin isompaa roolia. Olen tietenkin iloinen myös siitä, että me pääsemme joukkueena testaamaan peliämme kansainvälisestikin”, puolustaja muistuttaa. Hän toimii seuran läheisen yhteistyökumppanin Feelbackin kummipelaajana.