Nanne ja Simo ehdolla Vuoden kuopiolaiseksi 2022

KuPS-kaksikko on ehdokkaana ViikkoSavo-lehden yleisöäänestyksessä

Kaupunkilehti ViikkoSavossa on alkanut perinteinen Vuoden kuopiolainen-yleisöäänestys. Kaksi Kuopion Palloseuran avainhahmoa on valikoitunut ehdokkaiden joukkoon: puolustaja Nanne Ruuskanen ja päävalmentaja Simo Valakari ovat tänä vuonna ehdolla vuoden kuopiolaiseksi 2022.

Ruuskanen on Kuopion Palloseuran liigajoukkueen kokenut ja vahvaotteinen luottopuolustaja, joka nousi jo A-maajoukkueeseen saakka erinomaisten peliotteidensa ansiosta. Nanne pelasi päättyneellä sarjakaudella kaikki 23 Subway Kansallisen Liigan ottelua tehoilla 2 + 3 ja hän pääsi tänä syksynä juhlimaan jo toista peräkkäistä Suomen mestaruutta keltamustien riveissä. Huipputopparin pelaajaura on parhaillaan voimakkaassa noususuunnassa.

Valakari on valmentanut Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkuetta erinomaisiin saavutuksiin kahden viime pelikauden aikana niin kotimaassa kuin eurokentillä. KuPS-joukkue pelaa erinomaista jalkapalloa, jonka parissa katsojat viihtyvät. KuPS voitti tänä vuonna Suomen Cupin ja saavutti Veikkausliigassa hopeamitalin upean sarjakauden päätteeksi.

ViikkoSavo-lehden yleisöäänestys on parhaillaan menossa nettiosoitteessa www.viikkosavo.fi

Äänestysaika ulottuu perjantaihin 9.12. saakka ja voittaja julkistetaan keskiviikkona 28.12. ilmestyvässä lehdessä. Käy sinäkin äänestämässä omaa keltamustaa suosikkiasi, Banzai!