Nanna Savolainen maalinteossa U18-paidassa

KuPS-hyökkääjä viimeisteli U18-maajoukkueen 1-1-tasoitusmaalin hienossa Portugali-voitossa

Suomen U18-maajoukkue on tällä viikolla maaottelumatkalla Portugalissa. Kuopion Palloseuran hyökkääjä Nanna Savolainen (numero 20) onnistui maalinteossa tänään pelatussa maaottelussa, jonka Suomi voitti komeasti 1-2. Savolainen viimeisteli 1-1-tasoitusmaalin, kun ottelua oli pelattu 70 minuuttia. Nanna oli valittu tämän päivän aloituskokoonpanoon ja hän tuli kentältä vaihtoon 71. peliminuutilla. KuPS-hyökkääjä Saga Kaikkonen (numero 16) valittiin myös tämän päivän avaukseen ja hän tuli myös kentältä vaihtoon 71 minuutin kohdalla.

Portugali ja Suomi kohtasivat myös tiistaina, jolloin kotijoukkue onnistui saavuttamaan 1-0-voiton. Kaikkonen ja Savolainen aloittivat tiistaina vaihtopelaajan roolissa, Kaikkonen pääsi kentälle 74 minuutin kohdalla pelaamaan viimeisen varttitunnin. Savolainen ei saanut tiistaina peliaikaa. Molemmat hyökkääjät kuuluvat Kuopion Palloseuran mestarijoukkueen pelaajavahvuuteen ja he pääsivät viime kaudella tekemään omat liigadebyyttinsä keltamustassa peliasussa.