Nanna Savolainen jatkaa Kuopion Palloseurassa!

Kuopion Palloseura ja hyökkääjä Nanna Savolainen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka on kestoltaan vuoden mittainen ja sisältää option kaudesta 2025.

Subway kansallisen Liigan hallitseva suomenmestari on tehnyt jatkosopimuksen 18-vuotiaan Nanna Savolaisen kanssa. Klubi-36:n kasvatin kausi oli varsin vauhdikas, sillä Nanan kellotti itselleen peliminuutteja niin Kansallisessa Liigassa kuin myös KuPS Akatemian paidassa. Yhteensä pelattuja otteluita kertyi kauden aikana 26, joista Akatemian paidassa 14, kymmenen Kansallisessa Liigassa ja kaksi Naisten Suomen Cupissa.

Kauden 2023 aikana maaliverkot eivät vielä heiluneet Kansallisessa Liigassa, mutta Ykkösessä täysosumia tuli iisalmelaislähtöiselle pelaajalle neljä. Lisäksi alkukaudella pelatussa Kansallinen Cupissa Savolainen onnistui maalinteossa kolmea eri vastustajaa vastaan.

Nuori hyökkääjä on asettanut itselleen selkeät tavoitteet tulevasta kaudesta.

”Hyvällä fiiliksellä jatkan Kuopiossa. Edellinen kausi meni ihan ok, enemmän pelasin ykkösessä kuin Kansallisessa Liigassa, mutta oli hyvä, että sai sieltä peliminuutteja. Tulevalla kaudella tavoitteena olisi saada enemmän peliminuutteja liigassa ja kehittyä pelaajana entistä paremmaksi”, kertoo Savolainen tuntemuksiaan.