Nanna Savolainen ja Niitty Hahl jatkavat KuPS:ssa

Subway Kansallisen Liigan hallitseva suomenmestari on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. 2005 syntyneet Niitty Hahl ja Nanna Savolainen ovat solmineet vuoden mittaiset jatkosopimukset, joihin sisältyy myös optio kaudesta 2024. Molemmat pelaajat olivat mukana U18-maajoukkueleirillä marraskuussa.

Vasta 17-vuotias Niitty Hahl pelasi ensimmäiset minuuttinsa Kansallisessa Liigassa tällä kaudella. Siilinjärveläinen, puolustajana pelaava nuori lupaus on asettanut itselleen selkeät tavoitteet tulevalle kaudelle.

-Hyvillä fiiliksillä jatkan Kuopion Palloseurassa. Haluan tulevana kautena kehittyä pallollisena pelaajana ja tietysti saada mahdollisimman paljon minuutteja kentällä, kertoo Niitty Hahl.


Nanna Savolainen otti Hahlin tapaan uransa ensimmäiset Kansallisen Liigan minuutit tällä kaudella ja on valmis ottamaan niitä vielä enemmän tulevana kautena.

-Haluan kehittyä pelaajana ja ennen kaikkea haluan saada ehjän kauden alle. Haluan myös luonnollisesti mahdollisimman paljon peliaikaa, kommentoi Nanna Savolainen tulevaa kautta.


Molemmat pelaajat näkevät selkeänä tavoitteena uusia mestaruus Kansallisessa Liigassa, mutta myös Cupin voitto on molemmilla mielissä.