Miesten harjoituskauden ensimmäinen harjoitusottelu pelataan huomenna

Kuopion Palloseuran miesten edustusjoukkue aloitti harjoituskauden viime viikon maanantaina ja toinen täysi harjoitusviikko huipentuu huomiseen MP – KuPS harjoitusotteluun. Ottelu vihelletään käyntiin Mikkelissä kello 12:15.

Keltapaitojen harjoitusvahvuudessa on tällä viikolla mukana myös testipelaajia, jotka ovat antaneet näyttöjä Jani Honkavaaran vetämälle valmennusryhmälle. Huomenna kentällä nähdäänkin niin näyttöjä antavia seuran omia kasvatteja kuin myös kaksiviikkoa testissä olleita pelaajia.

”Kaksi viikkoa on mennyt, kuten yleensä tähän aikaan vuodesta, vauhdikkaasti. Meiltä lähti viime kauden päätteeksi paljon pelaajia, joten sopimuspelaajia on varsin vähän, mutta tyhjiötä on luonnollisesti paikattu oman akatemiajoukkueen pelaajilla. Sopimuspelaajista Seth Saarinen on armeijassa, Jerry Voutilainen aloittaa harjoittelun vuodenvaihteen jälkeen ja Justin Bakker sekä Lauri Sahimaa ovat loukkaantuneena pitkälle kevääseen. Lisäksi joukkueessa on ollut paljon flunssaa, mutta nyt alkaa näyttää sen suhteen paremmalta”, kertoo Honkavaara kahdesta ensimmäisestä viikosta.

Huominen harjoitusottelu on harjoituskauden ensimmäinen ottelu, kun keltapaidat matkustavat Mikkeliin Ykkösliigaan valmistautuvan Mikkelin Palloilijoiden vieraaksi. Honsu odottaa huomista ottelua innolla.

”On mukava saada pelejä tälle harjoitusjaksolle, mutta pääosin harjoitusotteluiden tavoitteena on pitää yllä pelituntumaa ja tutustua akatemia- ja testipelaajiin, mutta totta kai lähdemme pelejä voittamaan. Meillä on jonkin verran poissaolijoita erityisesti puolustuspäästä flunssan ja pienten vaivojen vuoksi, muun muassa Seth Saarinen, Ibrahim Cisse, Samuli Miettinen, Taneli Hämäläinen ja Johannes Kreidl, mutta saamme jalkeille hyvän joukkueen”, taustoittaa Honsu.

Harjoitusottelu MP – KuPS lauantaina 9.12.2023 kello 12:30 Mikkelin Jalkapallohallissa. Savon Sanomat näyttää harjoitusottelun suorana tilaajilleen osoitteesta: www.savonsanomat.fi

Kuopion Palloseuran muut varmistuneet harjoitusottelut:

16.12. klo 15:00 KuPS – AC Oulu @Lippumäki

13.1. klo 15:00 KuPS – MP @Lippumäki

19.1. klo 12:00 KuPS – AC Oulu @Oulu