Mestar ja Kuopion kaupunki ovat laittaneet puitteet kuntoon

Tänään alkavan Veikkausliigakauden alla on tehty kovasti valmisteluita Väre Areenalla. Mestar ja Kuopion kaupunki ovat viimeistelleet olosuhteita parhaansa mukaan.

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi 2023 potkaistaan tänään käyntiin. Ensimmäinen ottelu pelataan tänään kello 18:00 alkaen FC Interiä vastaan ja puitteita on laitettu kuntoon kovalla työllä.

Mestarin Kai Aho kertoo, että valmisteluita on tehty jo pidemmän aikaa, mutta vauhti on kiihtynyt tällä viikolla entisestään. Haasteitakin on ollut suomen talven takia, sillä lunta on Väre Areenan ympäristössä todella paljon.

-Parkkipaikkoja on aurattu ja hiekoitettu monta päivää. Valitettavasti yöpakkasten takia parkkipaikalla on vielä jäätä, jota ei olla saatu poistettua yrityksestä huolimatta. Sen takia suosittelenkin, että parkkipaikalle tulevat autot ajavat varovasti, sillä parkkipaikalla on tällä hetkellä jään takia monttuja.

Kai Aho havainnollistaa, että parkkipaikalla on monttuja, joiden kanssa autoilijoiden kannattaa olla varovaisia.

Pääkatsomot ja aurinkokatsomo on saatu puhtaaksi lumesta. Paikoittain kuitenkin voi olla jäätä, joten suosittelemme varovaisuuteen liikkuessasi Väre Areenalla. Päätykatsomon penkit ovat valitettavasti vielä lumen alla avausottelussa.

Haluamme Kuopion Palloseurana kiittää Mestaria ja Kuopion kaupunkia loistavasta työstä ennen ottelun alkua. Ottelu KuPS – FC Inter alkaa tänään kello 18:00 ja portit aukeavat kello 17:00. Tervetuloa!