Liina Nora jatkaa Kuopion Palloseurassa!

Kuopion Palloseura on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Liina Noran kanssa. 20-vuotiaan keskuspuolustajan kanssa tehty jatkosopimus on kestoltaan vuoden ja sisältää option kaudesta 2025.

Subway Kansallisen Liigan kolminkertainen mestarijoukkue Kuopion palloseura ja puolustaja Liina Nora ovat allekirjoittaneet yksivuotisen jatkosopimuksen, jossa on optio myös yhdestä lisäkaudesta. Nora on edustanut Kuopion Palloseuraa kaudesta 2022 lähtien loistavin ottein ja liigaotteluita kuopiolaisten paidassa on kertynyt 40 ottelua.

Kaksi kautta Kuopiossa viihtynyt Liina Nora on jatkosopimukseen tyytyväinen ja kokee, että molemmilla osapuolilla on vielä paljon annettavaa toisilleen.

”Hyvillä fiiliksillä jatkan. Koen, että Kuopion Palloseuralla on minulle vielä paljon annettavaa, etenkin uuden valmentaja vaihdoksen myötä. Odotan innolla tulevaa kautta ja aion tehdä kovasti töitä sen eteen, että saan paljon vastuuta myös tulevalla kaudella ja pääsen sitä kautta auttamaan seuraa menestymään”, kertoo Nora tuntemuksiaan.

Juuri päättyneellä kaudella Nora puki liiganotteluissa pelipaidan päälle 20 kertaa ja teki kauden aikana myös ensimmäisen maalinsa Kansallisessa Liigassa. Kautta läpikäydessä Nora näkee, että otteet paranivat kauden edetessä.

”Mielestäni oma kauteni oli ihan ok. Sain paljon vastuuta, vaikka olin alkukaudesta loukkaantuneena parin kuukauden ajan. Mielestäni omat peliesitykseni paranivat läpi kauden”, tiivistää Nora.