KuPS:n toimistolle vahvistuksia

KuPS:n toimistolle saadaan tämän kuun aikana kaivatut vahvistukset, kun toimiston, viestinnän ja markkinointi- ja myyntiosaston avoinna olleet pestit on nyt jälleen täytetty. KuPS:n toimiston vahvuudesta siirtyi kauden päätteeksi iso määrä osaamista paikallisen yritysmaailman puolelle, joten hetken aikaa toimisto joutui pelaamaan alivoimalla, ennen kuin tilalle löydettiin uudet tekijät.

”On tietenkin hienoa, että meidän osaajat ovat haluttuja tekijöitä yritysmaailman puolella, mutta kieltämättä hetken aikaa jouduimme paiskimaan töitä aika pienellä ryhmityksellä. Nyt toimistolla olemme pääsemässä kuitenkin taas takaisin normaaliin arkeen, joten siltä osin valmistautuminen uuteen kauteen on aikataulussa”. KuPS:n Toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kommentoi.

KuPS:n Toimistopäällikkö ja Mediapäällikkö aloittavat uudessa työssään maanantaina 21.11. ja Markkinointi- ja myyntipäällikön on tarkoitus astua remmiin kuun vaihteessa 1.12.

KuPS haluaa kiittää hyvää ja arvokasta työtä tehneitä Toimistopäällikkö Juuso Hartikaista, Myyntipäällikkö Miikka Iloa ja Mediapäällikkö Juuso Ikosta.