KuPSin Keltamusta sydän -dokumenttisarja nyt Ruudussa!

Kuopion Palloseura tuottaa tulevan kauden aikana dokumenttisarjan, joka kertoo Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan joukkueiden arjesta. Tavoitteena on raottaa esirippua ja päästää kannattajat katsomaan pelaajien ja valmennuksen arkea videomuodossa.

Keltamusta sydän -nimeä kantava dokumenttisarja on KuPSin omaa tuotantoa ja ensimmäisen kauden jaksot julkaistaan mahdollisimman pian kuvauspäivästä. Alustavien suunnitelmien mukaan vuoden aikana tuotetaan yhteensä seitsemän jaksoa sisältöä. Jokainen jakso kertoo samalla myös yhden henkilön tarinan, mitä KuPS on hänelle ja näytetään myös palainen henkilön arjesta.

Sarja kertoo tarinoita niin Veikkausliigan kuin myös Kansallisen Liigan joukkueiden sisältä

Yksi sarjan tärkeimmistä kulmista on tuoda pelaajat ja henkilöstö lähemmäksi kannattajia. Sen takia haluammekin kertoa laajasti eri KuPS-perheen jäsenistä ja mukana on luonnollisesti niin miesten kuin myös naisten joukkueet.

Ensimmäinen jakso on nyt julki ja sen nimi on ”Ollipekka Ojala”. Nimensä mukaisesti se näyttää KuPSin arkea Ollipekan näkövinkkelistä. Jakson aikajana sijoittuu Kansallisen Cupin lohkovaiheen kotiotteluun FC Lahtea vastaan. Samalla pääsemme katsomaan, minkälaisia asioita joukkue käy läpi ottelupalaverissa ja minkälaisen puheen Ojala puhuu pukukopissa ennen ottelun alkua.

”Yksi asioista, mitä halusin alkaa rakentamaan KuPSiin tulessani oli ”Behind the Scenes” -henkinen dokumenttisarja, joka toisi seuran lähemmäksi kannattajia. Ensimmäisen jakson kuvaus ja editointi on nyt tehty ja mielenkiinnolla odotan palautetta, että onnistuttiinko tavoitteessa. Tulevia aihepiirejä jaksoille tulee olemaan mm. eurokarsinnat” paljastaa mediapäällikkö Niklas Pehkonen.


Ensimmäisen jakson pääset katsomaan Ruudusta tästä:

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/keltamusta-sydan