KuPSin ja Kuopion kaupungin yhteistyö jatkuu

KuPS ja Kuopion kaupunki syventävät pitkään jatkunutta yhteistyötä. KuPSin Markku Raatikainen onkin tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen ja sopimukseen sisältyviin uusiin toimintamalleihin.

  • On hienoa jatkaa aitoa vastikkeellista kehittyvää kumppanuusyhteistyötä Kuopion kaupungin kanssa. Yhteistyömme yhtenä tulokulmana on luoda ja edistää kuopiolaisten hyvinvointia. Yhteisiä jaettavia arvoja ovat hyvinvointia tukevien elintapojen, yhteisöllisyyden sekä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen. Näitä arvoja jalkautamme toiminnallisesti mm. kouluvierailujen ja pienkenttä-jalkapallotapahtumien kautta, Raatikainen kommentoi yhteistyötä.

Myös Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan palveluiden päällikkö Kati Vähäsarja on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen ja sopimuksen päivitettyyn sisältöön, jossa kuopiolaisten hyvinvoinnin edistäminen on vahvasti keskiössä.

  • Yhteistyön syventäminen KuPSin kanssa perustuu vahvaan yhteiseen tahtotilaan edistää kuopiolaisten hyvinvointia. Jalkapallo ja KuPS tavoittavat laajan joukon erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Toivomme yhdessä, että yhä useampi voi kokea olevansa osa LiikkuvaKuopio -yhteisöä, jota KuPS ja jalkapallo merkittäviltä osin rakentavat. Hienoa, että KuPS on rakentamassa kanssamme Kuopiosta hyvän elämän pääkaupunkia, Vähäsarja kiittelee yhteistyön jatkumista.