KuPSille kova vahvistus – tervetuloa Roosa Ariyo

Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään, kun Kansallisen Liigan runkosarjaa on jäljellä neljä ottelua. Hyökkääjä Roosa Ariyo liittyy KuPSiin pelaajasopimuksella, joka on voimassa kauden 2024 loppuun asti.

Suomalaisnigerialainen hyökkääjä Roosa Ariyo saapui Kuopioon keskiviikkona ja liittyi tänään joukkueen harjoitusvahvuuteen. 29-vuotias huippuvahvistus saapuu takaisin kotimaahan pelattuaan viimeiset kaksi vuotta ulkomailla. Kaudella 2022 Ariyo edusti espanjalaista Tenerifea ja viimeisimpänä joukkueena toimi belgialainen Brügge.

Roosa Ariyo matkustaa joukkueen mukana Ahvenanmaalle, jossa KuPS kohtaa Åland Unitedin Suomen Cupin puolivälieräottelussa. Suomalaiskentät ovat enemmän kuin tutut Roosalle: Liigaotteluita tilille on kertynyt 69 ja niissä hyökkääjätähti on viimeistellyt yhteensä 25 maalia. Viimeisimmällä kaudella Kansallisessa Liigassa maaleja kertyi kauden aikana yhdeksän ja silloin pelaajan rinnassa oli TiPSin logo.

Paluu suomeen ja keltamustien peliasujen päälle pukeminen herättää Roosassa positiivisia tunteita.

”Todella hyvät fiilikset olla Kuopiossa ja en malta odottaa, että pääsen tositoimiin. Haluan olla täällä auttamassa joukkuetta menestymään sekä tietysti tehdä maaleja KuPSin paidassa” kertoo Roosa tuntemuksiaan.

Kaudelle Ariyo on asettanut selkeät tavoitteet ja ne menevät joukkue edellä: voittaa mestaruus, voittaa Suomen Cup sekä pärjätä Mestareiden liigassa.

Tervetuloa Kuopioon Roosa Ariyo!