KuPS vieraili Iisalmessa tyttöfutispäivässä

Kuopion Palloseura vieraili eilen Iisalmen jalkapallohallissa, kun paikalla vietettiin tyttöfutispäivää. Paikalla vetämässä päivää oli Klubi-36 ohjaajien lisäksi seitsemän KuPSin Kansallisen Liigan joukkueen pelaajaa.

Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkueen eilinen päivä poikkesi normaalista, mutta ehdottomasti hyvällä tavalla. Harjoituksien jälkeen seitsemän pelaajaa suuntasi kohti Iisalmea, jossa vietettiin tyttöfutispäivää. Pari tuntia kestäneessä tapahtumassa riitti iloisia ilmeitä ja paljon hyvää mieltä.

KuPS Oy:n markkinointi- ja myyntipäällikkö Tero Taipale kehuu järjestäjätahoa Klubi-36:sta ja kiittää, että saimme olla mukana tapahtumassa.

”Nämä ovat tärkeitä tapahtumia nuorille pelaajille, kun pääsevät harjoittelemaan yhdessä omien esikuviensa kanssa. Se antaa uskoa siitä, että on lupa unelmoida ammattilaisjalkapalloilijan urasta ja se onnistuu myös täällä Pohjois-Savossa. Kiitokset järjestäjätaholle Klubi-36:lle” kehuu Taipale tapahtumaa.

Tepi kertoo myös, että tapahtuma ei ollut uniikki KuPSin tämän vuoden kalenterissa.

”Vaikka emme ole tänä vuonna mukana Tulevaisuuden Tähdissä, olemme silti halunneet toteuttaa samaa konseptia omalla tavallamme. Olemme tuoneet mukaan myös miesten edustusjoukkuepelaajat ja esimerkiksi kuukausi sitten vierailimme Lapinlahdella. Vastaavanlaisia tapahtumia ja vierailuja tulee kuluvan vuoden aikana myös lisää” jatkaa Taipale kertomista.

Iisalmessa Kuopion Palloseuran Subway Kansallisen Liigan joukkueesta paikalla oli Meeri Karjalainen, Nanna Savolainen, Anni-Maija Kauppila, Liina Nora, Wilma Forsblom sekä Selma Vidgren. Vierailijoissa nähtiin siis myös iisalmelaista taitoa, sillä Savolainen ja Vidgren ovat Klubi-36:n kasvatteja.