KuPS vahvistuu Sebastian Dahlströmillä!

Kuopion Palloseura vahvistaa jo ennestään vahvaa keskikenttäänsä Sebastian Dahlströmillä. 25-vuotias Dahlström siirtyy KuPS:aan kaksivuotisella sopimuksella Helsingin Jalkapalloklubista. 

Dahlström on Helsingin Palloseuran kasvatti, mutta hän siirtyi jo 12-vuotiaana HJK:n juniorijoukkueeseen. 

Veikkausliigadebyyttinsä Dale teki 19-vuotiaana HJK:n voittaessa Ilveksen 5-1. Debyytissään Dahlström pelasi täydet 90 minuuttia onnistuen myös heti maalinteossa.

Aikuistasolla Dahlström on ennen Kuopioon tuloaan edustanut Suomessa vain HJK:a, sekä HJK:n reservijoukkue Klubi 04:ää. Veikkausliigassa 183-senttinen keskikenttäpelaaja on pelannut jo 156 ottelua, joissa Dahlström on kirjannut itselleen 16 maalia ja 23 maaliin johtanutta syöttöä. Tehojen puolesta parhaalla kaudellaan 2017 Dale iski kolme maalia ja tarjosi yhdeksän maalisyöttöä Veikkausliigassa.

Dahlströmillä on vyöllään myös kaksi ottelua Huuhkajat-paidassa tammikuulta 2019 harjoitusotteluista Ruotsia ja Viroa vastaan. Kaudella 2019 Dahlström toimi HJK:n kapteenina. 

Suomen kenttien lisäksi Dahlström on pelannut reilun yhden kauden ajan Moldovan suurseura Sheriff Tiraspolissa.

Dahlström on urheilullisesti lahjakas ja hänen palkintokaapissaan on kolmen jalkapallossa voitetun Suomen mestaruuden lisäksi myös C- ja B-junioreissa voitetut Suomen mestaruudet salibandyssa. 

Dahlström liittyy KuPS:n harjoitusvahvuuteen tammikuussa.