KuPS Oy:n organisaatio tukee toimitusjohtaja Jarmo Heiskasta

Kuopion Palloseura Oy:n pelaajisto, valmennus, sekä toimistotyöntekijät esittävät tukensa toimitusjohtaja Jarmo Heiskaselle.

Savon Sanomissa 14.5.2022 esitetyt KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskaseen kohdistuvat syytökset on otettu KuPS Oy:n organisaatiossa vastaan erittäin surullisina.

KuPS Oy:n alaisuudessa toimivat seuran edustusjoukkueet, joukkueiden valmentajat, sekä toimistotyöntekijät haluavat kertoa oman näkemyksensä mediassa esitettyihin väittämiin.

KuPS Oy:n toimisto tuomitsee ajojahdin

Savon Sanomissa esitetyt väitteet KuPS Oy:n toimitusjohtajaa kohtaan on otettu toimiston henkilökunnan puolella vastaan epäuskoisina.

KuPS Oy:n toimiston työntekijät eivät allekirjoita mediassa esitettyjä syytöksiä, jotka kohdistuvat KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskaseen. Syytökset on esitetty Savon Sanomissa 14.5.2022 organisaatiomme ulkopuolisten henkilöiden toimesta anonymiteettisuojan takaa.

Me, jotka elämme ja koemme arjen yhdessä Kaartokadun toimistolla emme voi allekirjoittaa väitteitä, jotka toimitusjohtajaamme kohtaan on esitetty.

Nämä mediassa esitetyt väitteet kuulostavat meidän korviimme vierailta, emmekä tunnista toimitusjohtajaamme samaksi ihmiseksi, millaiseksi hänet mediassa maalataan. On myös vähintäänkin kyseenalaista, että toimitusjohtajamme työskentelytapoja arvioidaan organisaatiomme ulkopuolisten tahojen toimesta. 

Luonnollisesti meiltä toimiston työntekijöiltä vaaditaan arjessa paljon. Kova vaatimustaso on peruskallio sille, että seura on päässyt siihen pisteeseen, missä nyt olemme. Kova vaatimustaso on peruskallio jokaiselle menestyvälle ja valtakunnan huipulla toimivalle organisaatiolle.

Tuomitsemme jyrkästi ja yksimielisesti yhteen ihmiseen kohdistuvan ajojahdin ja maalittamisen. 

Kuopion Palloseura elää liki satavuotisen seurahistoriansa menestyksekkäintä ajanjaksoa, jossa seura on palautettu valtakunnan huipulle. Huipulle pääseminen on vaatinut valtavasti työtä, ja seuran organisaatio on ottanut huimia harppauksia viimeisen vuosikymmenen aikana. 

Me Kuopion Palloseurassa työskentelemme suurella intohimolla ja rakkaudella kuningas jalkapallon maailmassa. Molemmat edustusjoukkueemme tekevät kentällä loistavaa työtä ja Kuopion Palloseuran brändi on tällä hetkellä kenties vahvempi, kuin se on koskaan ollut.

Emme kommentoi asiaa tämän enempää ja toivomme työrauhaa niin joukkueille, kuin myös toimiston työntekijöille. 

Kuopion Palloseura Oy:n toimiston työntekijät

KuPS:n edustusjoukkueiden pelaajat arvostavat Jarmo Heiskasen pelaajien eteen tekemää työtä

Me Kuopion palloseuran edustusjoukkueen pelaajat, kirjoitamme tämän meidän pelaajien kokemusten ja näkemysten mukaan. Jarmo välittää seurasta ja sen pelaajista koko sydämellä. Hän on ollut meitä kohtaan helposti lähestyttävä, aidosti välittävä ja kunnioittava. Hän on valmis näkemään vaivaa, jotta pelaajilla asiat olisivat mahdollisimman hyvin. Koemme, että Jarmon työpanoksella on iso vaikutus Kuopion Palloseuran menestykseen.

Kuopion Palloseuran miesten edustusjoukkue 2022

Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkue 2022

Kuopion Palloseuran edustusjoukkueiden valmennustiimit ovat erittäin pahoillaan Savon Sanomien julkaisussa esitetyistä väitteistä Kuopion Palloseuran toimitusjohtajasta Jarmo Heiskasesta.

Jutussa esitetyt väitteet eivät näy mitenkään joukkueen päivittäisessä arjessa. Toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen on ollut luomassa erinomaiset mahdollisuudet kilpailla ja menestyä. 

Miesten ja Naisten joukkueiden alkukausi on ollut menestyksellä mitattuna parasta koko seuran lähes 100-vuotisessa historiassa. Elämme tällä hetkellä KuPS:n seurahistorian menestyksekkäintä aikaa ja valmennustiimeillä työilmapiiri on erinomainen. Menestystä ei syntyisi, mikäli ilmapiiri olisi jutussa esitettyjen väitteiden kaltainen. 

Kuopion Palloseura on tällä hetkellä meille valmentajille unelmiemme työ, jossa seuran luomat resurssit mahdollistavat yhden Suomen laadukkaimmista työympäristöistä ulosmitata oma ja valmennustiimien ammattitaito, sekä -osaaminen.

Valmennustiimit uskovat tulevaisuuden olevan vieläkin hohdokkaampi, koska joukkueiden paremman arjen rakentaminen on ollut toimitusjohtajamme ykkösprioriteetti. Tätä strategiaa noudattaen olemme yhdessä työskennelleet ja tulemme jatkossakin työskentelemään kohti parempia olosuhteita, jotta koko seuran tulevaisuus olisi vakaa ja vieläkin menestyksekkäämpi. Savon Sanomien julkaiseman artikkelin tuoma kohina seuran ympärillä ei tue tavoitettamme. Toivomme työrauhaa ja keskitymme meneillä olevaan työntekoon.

Kuopion Palloseuran miesten edustusjoukkueen valmennus 2022

Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkueen valmennus 2022

Emme kommentoi organisaatiostamme asiaa enää tämän enempää.