KuPS & Osuma Henkilöstöpalvelut yhteistyöhön

KuPS:n ottelutapahtumissa katsojia palvelee suurimpina pelipäivinä 15 erilaista ravintola- ja myyntipistettä. Jatkossa otteluiden ravintola- ja VIP-kohteiden henkilökunnasta vastaa KuPS:n yhteistyökumppani Osuma Henkilöstöpalvelut Oy.

KuPS:n ravintopalveluista vastaava Johanna Taipale on tyytyväinen Osuman kanssa tehtyyn yhteistyösopimukseen.

”Otteluissamme ravintola- ja VIP-palvelut toimivat tietenkin koko tapahtuman ajan, mutta käytännössä ennen peliä ja varsinkin puoliaika ovat asiakaspalvelun kannalta ne kiireisimmät hetket, jolloin organisaation osaaminen punnitaan. Kun otteluun saapuu tuhansia katsojia, niin pelin lisäksi myös palvelun pitää toimia. Tässä palveluosaamisessa luotamme Osuman ammattitaitoon”, Taipale kommentoi yhteistyötä.

Osuma Henkilöstöpalveluilla on laaja osaaminen massatapahtumista ja niihin ammattitaitoisen henkilökunnan sekä toiminnan organisoimisessa. Osuman toimitusjohtaja Ville Auvinen onkin samoilla linjoilla Taipaleen kanssa kahden ison toimijan yhteistyöstä.

”Osuma Henkilöstöpalvelut on vahvasti mukana savolaisessa urheilussa, joten yhteistyö KuPSin kanssa on luonnollinen jatkumo meidän strategiaan. Olemme usean vuoden ajan tehneet yhteistyötä mm. KalPan kanssa samalla kulmalla ja nyt on hienoa päästä mukaan myös KuPS:n verkostoon ja auttamaan Kuopion Palloseuraa omalla osaamisellamme”, Auvinen kommentoi.