KuPS on Suomen kiinnostavin joukkue Ruudussa!

Kuopion Palloseura kiinnostaa jalkapalloihmisiä niin Kuopiossa, kuin myös muualla Suomessa. KuPS oli Veikkausliigakauden 2020 katsotuin joukkue otteluita näyttävässä Ruutu-palvelussa.

KuPS oli Veikkausliigan katsotuin joukkue myös kaudella 2019. KuPS kiinnostaa ihmisiä valtakunnallisesti – kun on Ruutu-palvelun seuratuin joukkue jo kahtena peräkkäisenä kautena.

Veikkausliigakaudella 2020 KuPS nousi mitaleille neljättä kertaa peräkkäin Keltamustan voittaessa pronssia.
Myös naisten joukkue oli Kansallisessa Liigassa kiinnostavuudeltaan ykkönen. Seurahistorian ensimmäisen naisten mitalin napannut joukkue oli Ruudun katsojatilastoissa sarjan katsotuin joukkue.

Europeleissä isot katsojaluvut

KuPS esiintyi Ruutu-palvelussa näkyvästi läpi koko vuoden 2020. Helmikuun puolivälissä alkanut reality-ohjelma Playoff herätti paljon puhetta, mutta keräsi myös komeat katsojaluvut valtakunnallisessa tv-verkossa Nelosella, sekä suoratoistopalvelu Ruudussa.

Loppukesästä alkaneet KuPS:n euro-ottelut nähtiin myös kokonaisuudessaan Ruutu-palvelussa. Mestarien Liigan karsintaottelu Moldea vastaan, sekä Eurooppa Liigan voitokkaat karsintapelit Slovan Bratislavasta ja Suduvasta näkyivät Ruudusta. Ratkaiseva karsintakierroksen ottelu Romanian Cluj-Napocasta tuotettiin suomalaisten nähtäväksi Ruutu-palvelun lisäksi myös valtakunnan tv-verkossa JIM-kanavalla.

Euro-otteluista jokainen keräsi komeat katsojaluvut näyttöpäätteiden ääreen. Varsinkin ikimuistoinen voitto-ottelu Slovan Bratislavasta keräsi Ruutu-palvelussa poikkeuksellisen suuren katsojamäärän.