KuPS lataa verkkoon botteja ja muita digitaalisia palveluita

KuPS ottaa digiloikan yhteistyössä kuopiolaisen Ramble On Global -yhtiön kanssa. Yhteistyönä syntyy uusia digitaalisia palveluita niin fanien kuin yhteistyökumppaneiden hyödyksi.

Saku-botti

KuPS:n kotisivuille on jo ilmestynyt Saku-botti. Botin tehtävänä on ohjata sivujen vierailijaa löytämään nopeasti haluamansa. Se muun muassa ohjaa hankkimaan lippuja, asioimaan fanikaupassa ja antamaan palautetta. Fanien iloksi on julkaistu myös KuPSin somebotti, joka taasen ohjaa faneja tekemään somejulkaisuja.

Reaalimaailmasta digiin

Väre Areenalle tullaan asemoimaan jatkossa digipisteitä. ”Kun tiedämme vieraamme sijainnin, voimme tarjota verkossa sisältöä asiakkaan tarkkaan sijaintiin sekä tarpeeseen liittyen. Esimerkiksi ravintola- ja VIP-tiloissa voimme käyttää QR-koodeja, jotka skannaamalla pääsee juuri kyseiseen sijaintiin tuotettuun sisältöön. Tällaista voi olla esimerkiksi ravintolan erikoistarjoukset tai tietyn tilan oma tulosveikkaus” KuPS myynti- ja markkinointipäällikkö Tero Taipale kommentoi uudistuksia.

Avoimen netin voimaa

Kaikki palvelut tehdään verkkoon ja niin, ettei käyttäjän tarvitse ladata erillisiä sovelluksia eikä myöskään luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Palvelut toimivat kaikilla selaimilla ja päätelaitteilla avoimesti verkossa.

Ramble On Global

Ramble On Global on kuopiolainen, Jyri Turusen perustama uusi yritys. Turunen on kansainvälisesti tunnettu digitaalisten palveluiden suunnittelija ja kehittäjä yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Hän on toteuttanut vastaavia ratkaisuja joukkoliikenteelle, kauppakeskuksille, messuille, yrityksille sekä kokonaisille kaupungeille. Lisätietoja: rambleon.global (linkki: https://rambleon.global)