KuPS kutsuu Alavan sairaalan lapsia perheineen Kansallisen Liigan otteluihin

Kansallisen Liigan lisää hyvää ympärillemme -hyväntekeväisyyskierroksen ottelu pelataan Väre Areenalla 19.8. kello 14:00, kun Ilves saapuu Kuopion Palloseuran vieraaksi.

Kansallisen Liigan lisää hyvää ympärillemme -hyväntekeväisyyskierros rantautuu Kuopioon, kun KuPS pelaa Kansallisen Liigan runkosarjan viimeisen kotiottelunsa. Läpi kauden pelattuja hyväntekeväisyyskierroksia on nähty jokaisella liigapaikkakunnalla ja tapahtumien tavoitteena on nostaa esille organisaatioita ja henkilöitä, jotka omalla panoksellaan edistävät samanarvoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Kuopion Palloseuralla ja Alavan sairaalan lastenpsykiatrian klinikalla on pitkä historia yhteistyöstä. Väre Areenalla on vuosien saatossa nähty paljon Alavan asiakkaita vanhempineen sekä henkilökuntaa viihtymässä jalkapallon parissa. Tämän lisäksi KuPS on vuosien aikana hankkinut sairaalalle leikkiin, liikuntaan ja urheiluun tarkoitettuja välineitä.

Alavan sairaalan lastenpsykiatrian klinikka on osa Kuopion yliopistollista sairaalaa ja Alavasta Väre Areenan naapurista löytyvät lastenpsykiatrian poliklinikka, lastenpsykiatrian osastot, lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikkö sekä nuorisopsykiatrian poliklinikka. Tuomalla Alavan sairaalan tapahtuman yhteistyökumppaniksi haluamme Kuopion Palloseurana olla nostamassa ilmoille keskustelua lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja kiittää Alavan sairaalan henkilöstön tärkeätä työtä.

-”Olemme toimineet yhteistyössä Alavan sairaalan kanssa jo pidemmän aikaa. Yhteistyön perustava toiminta-ajatus on, että meillä on hieno ottelutapahtuma, jonka haluamme tarjota Alavan lapsille ja nuorille perheineen ja arvokasta työtä tekevälle henkilökunnalle. Tällä tavoin voimme tukea nuorten hyvinvointia ja Alavan sairaalan työtä omalta osaltamme” KuPS markkinointipäällikkö Tero Taipale kommentoi.

Yhteistyö Kuopion Palloseuran ja Alavan sairaalan välillä on ollut hieno asia osastonhoitaja Jari Räisäselle.

-”Olemme Alavan lastenpsykiatrialla iloisia ja kiitollisia Kuopion Palloseuralle pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Kaikilla meillä voi olla elämässä välillä haastavia aikoja ja silloin elämykset vaikkapa huippujalkapallon parissa antavat voimia ja muistuttavat, että elämässä on lisäksi myös iloisia asioita koettavana. Banzai KuPS! Tulemme mielellämme kannustamaan teidät kolmanteen Kansallisen liigan mestaruuteen” kommentoi Alavan sairaalan osastonhoitaja Jari Räisänen.

Tervetuloa huomenna Väre Areenalle!