KuPS-kolmikolle runsaasti peliaikaa U23-maaotteluissa

Valokuva: Suomen Palloliitto

Eerika Appelqvist, Aada Nurmi ja Tao Stark olivat kaatamassa Tshekkiä kahdessa maaottelussa

Subway Kansallisessa Liigassa pelaavan Kuopion Palloseuran puolustaja Eerika Appelqvist sekä keskikenttäpelaajat Aada Nurmi ja Tao Stark pääsivät näyttämään taitojaan viime viikolla pelatuissa U23-maaotteluissa Tshekkiä vastaan. Maajoukkueet kohtasivat Eerikkilässä kaksi kertaa ja Suomen joukkue voitti molemmat ottelut tyylikkäin ottein maalilukemin 3-1 ja 2-0.

Nurmi (kuvassa numero 7) valittiin keskiviikkona avauskokoonpanoon ja hän pelasi ensimmäisen puoliajan eli 45 minuuttia. Aada tuli tämän jälkeen vaihtoon tehden tilaa Starkille, joka pääsi vuorostaan pelaamaan toisen puoliajan eli 45 minuuttia Suomen voittaessa 3-1. Eerika ei päässyt tällä kertaa kentälle.

Stark (kuvassa numero 6) valittiin lauantaina aloituskokoonpanoon päästen pelaamaan 73 minuuttia. Tao tuli tämän jälkeen vaihtoon ja Nurmi pääsi tilalle pelaamaan loput parikymmentä minuuttia 2-0-voitossa. Eerika (kuvassa numero 17) aloitti ottelun vaihtopelaajan roolissa ja pääsi tauon jälkeen kentälle pelaamaan toisen puoliajan eli 45 minuuttia.

Sarjakakkosena olevan Kuopion Palloseuran jännittävä liigakausi jatkuu tämän viikon lauantaina pääkaupungissa sarjajohtaja HJK:ta vastaan.