KuPS kohtaa paikallisottelussa Kuopion Elon

Kuopion Palloseura pelaa harjoitusottelun lauantaina 14.1.2023 Kuopion Eloa vastaan. Paikallisottelulla on pitkä historia myös virallisista otteluista, mutta nyt harjoitusottelun panoksena on vain kunnia. Ottelu pelataan kello 15:00 Lippumäen ylipainehallissa.


Joukkue isännöi Lippumäen ylipainehallissa Miesten kakkoseen valmistautuvaa Kuopion Eloa. Paikallisottelulla on pitkä historia, josta kertoo esimerkiksi tämä vuonna 1959 Savon Sanomissa julkaistu ottelumainos.

Vuonna 1959 juhlittiin Kuopion Elon 40-vuotista historiaa ottelulla KuPS:a vastaan. Onkin sopivaa, että harjoitusottelun vastustajaksi 100-vuotiaalle KuPS:lle valikoitui Kuopion Elo.

Lauantaina pelattavaan otteluun otetaan paikalle 100 ensimmäistä Kuopion Palloseuran kausikorttilaista. Kausikorttien tulee olla voimassa olevia eli vuodelle 2023 ostettuja. Emme valitettavasti pysty ottamaan halliin isompaa määrää katsojia turvallisuusmääräyksien vuoksi.


Ottelusta tehdään kuitenkin livelähetys, joka tulee olemaan maksumuurin takana. Hinta ottelun katsomiselle on 5 € ja tarkemmat ohjeet katsomisen ja maksamisen suhteen julkaistaan huomenna.