KuPS kohtaa FC Nokian Naisten Suomen Cupissa

Naisten Suomen Cupin 5. kierroksen arvonnat suoritettiin tänään ja Kuopion Palloseuralle arvonnasta vastustajaksi tuli kolmosessa pelaava FC Nokia. Kotiedun ottelupariin saa alempisarjalaisena nokialaiset.

Suomen Cupin viides ottelukierros on arvottu. Subway Kansallista Liigaa johtava Kuopion Palloseura saa vastaansa FC Nokian. Viidennen cup-kierroksen runkopelipäivät ovat 8. ja 9. heinäkuuta. Kierros pelataan 16 parhaan joukkueen voimin ja otteluparien voittajat etenevät jatkoon kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon.

Viidennen kierroksen arvonnassa maantieteellinen korijakoa ei ollut vaan kaikki joukkueet olivat samassa arvontakorissa. Viidennellä kierroksella alempisarjatasoiset saivat automaattisesti kotiedun. Sen myötä Kuopion Palloseura matkustaa heinäkuun alussa Nokialle ja taistelee paikasta kahdeksan parhaan joukkoon.

FC Nokia pelaa Naisten Kolmosta ja on sijoitettuna Lohkoon A+B. Nokialaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukon toisena ja ovat yhdeksästä ottelustaan voittaneet kuusi ja hävinneet kolme. Lohkon ykkönen nousee automaattisesti Naisten Kakkoseen ja sarjassa pelataan yhteensä 18 kierrosta.