KuPS-kasvatti Arttu Heinonen jatkaa Kuopion Palloseurassa!

Veikkausliigassa pelaavaa Kuopion Palloseura on tehnyt uuden jatkosopimuksen tulevia pelikausia varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Arttu Heinonen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Kuopion Palloseura ja Arttu Heinonen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen jatkosopimuksen. KuPS-kasvatti palasi kuluvalle kaudelle Kuopioon ja on kirjannut Veikkausliigassa pistetililleen viisi maalia ja yhden maalisyötön. Kausi on ollut Heinosen Veikkausliigauran tehokkain tähän mennessä.

Jatkosopimus kuopiolaiselle on enemmän kuin mieluinen.

”Hyvät tuntemukset tällä hetkellä ja odotan innolla mitä nämä kaksi vuotta tuovat – tavoitteet ovat korkealla. Kuluva kausi oli omalta osaltani vuoristorataa. Alkukausi ei ollut minulle helppo, mutta loppukaudesta kun pääsin tutummalle pelipaikalle, niin alkoi kulkemaan ja tehojakin tuli”, kertoo Heinonen.

Kauden päätösotteluun Heinosella on selkeä visio.

”Paineet ovat täysin Helsingin Jalkapalloklubilla, me pääsemme pelaamaan paineetta. Niin kauan kuin mahdollisuudet mestaruuteen ovat, niin uskon täysin, että pystymme tekemään sen”, tiivistää Arttu.

Veikkausliigakausi huipentuu lauantaina 21.10 kun Kuopion Palloseura matkustaa Bolt Arenalle Helsingin Jalkapalloklubin vieraaksi. KuPS tarvitsee kolmen maalin voiton juhliakseen mestaruutta.