KuPS jatkaa Suomen Cupia lauantaina Jyväskylässä

Jyväskylän Pallokerho ja Kuopion Palloseura kohtaavat 2-lohkon ottelussa

Kuopion Palloseuran pelikausi 2021 jatkuu lauantaina Vehkahallissa Jyväskylässä. Kotijoukkue JyPK ja KuPS kohtaavat Suomen Cupin 2-lohkon ottelussa, joka alkaa kello 14.00. Joukkueiden piti kohdata kuukausi takaperin Kuopiossa, ottelutapahtuma jouduttiin kuitenkin perumaan kuopiolaisten saadessa tuolloin luovutusvoiton maalein 3-0. Joukkueet kohtaavat nyt lauantaina tämän alkulohkon ainoassa pelissä.

Uuden KuPS-pelaajan Taryn Jakubowskin (kuvassa) kansainväliset pelilupa- ja edustusoikeusasiat ovat edenneet ratkaisuun saakka ja amerikkalaispelaajalla on siten mahdollisuus päästä pelaamaan lauantaisessa cupin pelissä, josta kuopiolaiset lähtevät hakemaan voittoa. Joukkue on harjoitellut hyvin tämän viikon aikana ja JyPK-ottelussa kamppaillaan tiukasti lohkon ykköspaikasta. Kotijoukkue tulee tarjoamaan tiukan vastuksen omassa kotihallissaan ja KuPS on päävalmentajansa Ollipekka Ojalan johdolla valmis kohtaamaan lauantaiset haasteet.

”Osaamme odottaa haastavaa ottelua varsin talvisissa olosuhteissa ja pienehköllä kentällä. Meillä ei ole minkäänlaista tietoa vastustajan nykytilanteesta, joten siis pitkälti omaan tekemiseen me olemme keskittyneet. Tietysti olemme tiettyihin asioihin varautuneet niin vastustajan pelaamisessa kuin kelissäkin. Joukkueemme tilanne on erinomainen, tekeminen harjoituksissa on ollut mainiota. Ensimmäinen kilpailullinen ottelu tuo vielä lisää intoa meille kaikille. Vaikka lohkomme osalta cup jäi melkoiseksi farssiksi, niin me lähdemme tähän otteluun kuin normaaliin cup-peliin ja haemme kaikin keinoin voittoa”, Ojala toteaa.