KuPS ja Taryn Jakubowski jatkosopimukseen

”Ei ole mitään toista joukkuetta, jossa haluaisin tällä hetkellä olla”

Subway Kansallista Liigaa johtava Kuopion Palloseura on tehnyt uuden jatkosopimuksen seuraavaa pelikautta varten. KuPS ja puolustaja Taryn Jakubowski ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotisen jatkosopimuksen seuran optiolla. Amerikkalaispelaaja on parhaillaan sivussa harmillisen loukkaantumisen johdosta ja haluaa tulla ensi kaudella takaisin vieläkin parempana pelaajana.

”En voisi olla onnellisempi ilmoittaessani omasta jatkosopimuksestani Kuopion Palloseurassa. Rakastan kaikkea tässä seurassa. Ilmapiiri koko seurassa on vertaansa vailla ja joukkueessa on todella paljon lahjakkuutta ja taitoa. Oman loukkaantumiseni suhteen olen erittäin kiitollinen seuralle, joka uskoo minuun ja tukee minua tämän vaiheen läpi. En halua mitään niin paljon kuin pelata ja auttaa joukkuetta jälleen ensi vuonna. Teen suunnattoman kovasti töitä päästäkseni pelaamaan rakastamassani lajissa, eikä ole mitään toista joukkuetta, jossa haluaisin tällä hetkellä olla”, puolustaja korostaa.

KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala kiittelee puolustajan pelisuorituksia alkukauden otteluissa. ”Jakubowski otti vahvasti pelipaikan vasemmalla laidalla. Ikävä loukkaantuminen keskeytti hyvin alkaneen kauden. Kyseessä on sen luokan pelaaja, jonka me ehdottomasti halusimme pitää ja näin hän saa rauhassa kuntoutua loukkaantumisestaan. Hän tekee kaikkensa sen eteen, että palaa kaikin puolin vieläkin parempana takaisin”, Ojala muistuttaa.

”Cuevas ja Jakubowski ovat molemmat nousseet jo ensimmäisellä sarjakaudellaan liigan parhaimpien pelaajien joukkoon. Ennen kaikkea he ovat ihan huipputyyppejä ja todellisia joukkuepelaajia. Molempien pelaajien valmennettavuus on huippuluokkaa ja lisäksi he haluavat myös koko ajan oppia uutta”, Ojala kehuu taitavaa amerikkalaiskaksikkoa.