KuPS ja Selja Leiwo pelaajasopimukseen

Kuopion Palloseura vahvisti rivejään hankkimalla huippulahjakkaan nuorisomaajoukkuepelaajan

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on solminut uuden pelaajasopimuksen viikonloppuna alkavaa liigakautta varten. KuPS ja puolustaja Selja Leiwo (20) ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun saakka.

Turkulaislähtöinen keskuspuolustaja on pelannut TPS:n paidassa ykköstä 2022 ja liigaa 2023, jolloin liigapelejä kertyi peräti 24. Hän on kuulunut myös Suomen U19- ja U23-maajoukkueiden pelaajistoon.

TPS:n kasvatti Leiwo on tyytyväinen sopimuksesta KuPSin kanssa.

”Tosi hyvä fiilis päästä tänne. Täällä on todella kova kilpailu joukkueen sisällä ja uskon, että pystytään vetämään hyvä kausi joukkueena. Lisäksi täällä on vanha joukkuekaverini Emma Santamäki, jota voi aina katsoa ylöspäin ja samalla oppia häneltä”, kertoo Leiwo.

Leiwolla oli sopimus kaudesta 2024 Åland Unitedin kanssa, mutta osapuolet purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä. Nousujohteinen pelaajaura jatkuu seuraavaksi Kuopiossa kolminkertaisen mestarijoukkueen pelaajavahvuudessa.

”Kovat odotukset kaudelta, niin henkilökohtaisesti kuin joukkueena. Jokainen peli lähdetään voittamaan, se on varma juttu”, tiivistää Selja tavoitteet tulevalle kaudelle.

Päävalmentaja Valtteri Kumpuniemelle turkulaislähtöinen puolustaja on tuttu jo aiemmilta vuosilta.

”Hienoa saada Selja mukaan rinkiin. Selja on myös tuttu minulle maajoukkuevuosilta. Hän on työteliäs pelaaja, jolla on jo kokemusta kovista otteluista”

Tervetuloa Kuopioon Selja Leiwo!