KuPS ja Minja Hattunen pelaajasopimukseen

KuPS Akatemian nuori laitahyökkääjä liittyy seuran liigajoukkueen pelaajavahvuuteen

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajasopimuksen pian alkavaa liigakautta 2024 varten. KuPS ja laitahyökkääjä Minja Hattunen ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun saakka. Hattunen siirtyy liigajoukkueeseen kakkosessa pelaavasta KuPS Akatemian joukkueesta, jossa pelasi pääasiassa viime kaudella 2023.

Hattunen on kuopiolaisen Pallokissojen kasvatti. Minja pelasi viime vuonna KuPS Akatemian lisäksi myös B-tyttöjen SM-sarjassa. Hän liittyi noin kuukausi sitten liigajoukkueen harjoitusvahvuuteen ja pelasi ensimmäisen täysimittaisen harjoitusottelunsa viime lauantaina, jolloin KuPS kohtasi Väre Areenalla Tampereen Ilveksen. Minja pääsi vaihtopelaajana kentälle 64 peliminuutin kohdalla pelaamaan viimeisen puolituntisen.

”Hyvältä tuntui päästä pelaamaan lauantaina. Ilves-ottelu oli kovavauhtinen peli. Hyvin minut on otettu joukkueessa vastaan ja treenit ovat olleet kovia. Noin kuukauden verran olen nyt harjoitellut liigajoukkueen mukana ja hauskaa on ollut myös. Olen pelannut tänäkin talvena B:ssä ja nyt Ilves-ottelussa. Pelaan laitahyökkääjän pelipaikalla ja tavoitteena on tietenkin päästä pelaamaan myös liigassa tällä kaudella”, Minja sanoo.