KuPS ja Meeri Karjalainen sopimukseen

”Toivon että pääsisin kehittymään mahdollisimman paljon ja tulisin paremmaksi pelaajaksi”

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestari Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajasopimuksen tulevaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja maalivahti Meeri Karjalainen ovat tänään allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka. Karjalainen on Pallokissojen kasvatti ja hän liittyy nyt innokkain mielin Suomen parhaan liigajoukkueen pelaajavahvuuteen.

”Tosi hyvin fiiliksin liityn mestarijoukkueeseen. Odotan ensi kautta isolla innolla ja toivon, että kehittyisin edelleen lisää ja että pystyisin auttamaan joukkuetta mahdollisimman hyvin. Joukkueessa on paljon minulle ennestään tuttuja pelaajia ja odotan innolla että pääsen treenaamaan heidän kanssaan. On mukavaa päästä työskentelemään mukavien persoonien ja lahjakkaiden pelaajien kanssa”, Karjalainen iloitsee.

Nuori maalivahti pelasi päättyneellä sarjakaudella muutaman sarjapelin KuPS Akatemiassa ykkösessä sekä kolme peliä Toivalan Urheilijoissa kakkosessa. Liigassa peliaikaa ei ole vielä toistaiseksi tullut ja liigadebyytin toteutuminen lukeutuukin siten pelaajan ensi kauden tavoitteisiin.

”Ensi vuodelta toivon tietenkin peliaikaa, ensisijaisena toiveena olisi kuitenkin se että pääsisin kehittymään mahdollisimman paljon omissa kehityskohteissani ja että tulisin sitä kautta paremmaksi pelaajaksi. Mahdollinen peliaika liigassa on sitten plussaa ja positiivista bonusta”, Karjalainen toteaa.