KuPS ja Katariina Niskanen sopimukseen

Akatemiajoukkueen taitava keskikenttäpelaaja liittyy mestarijoukkueen riveihin

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt seuraavan pelaajasopimuksen tulevaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Katariina Niskanen ovat allekirjoittaneet tänään yksivuotisen sopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka.

Niskanen pelasi viime kaudella ykkösessä KuPS Akatemian joukkueessa. Katariina esitti erinomaisia otteita pelaamissaan 20 sarjapelissä ja pääsee nyt kehittämään omia pelitaitojaan Suomen parhaan seurajoukkueen riveissä. Katariina on Siilinjärven Palloseuran kasvatti, joka siirtyi 2015 Pallokissoihin ja sieltä edelleen Kuopion Palloseuraan. Oman liigadebyytin toteutuminen on pelaajan seuraavana tavoitteena.

”Hyvin mielin liityn nyt seuran liigajoukkueeseen. Olen iloinen siitä, että pääsen kehittymään hyvään ympäristöön. Joukkueessa on hyvä valmennus ja joulukuusta asti olen treenannut liigajoukkueen mukana. Kaikki pelaajat ovat tosi motivoituneita ja ilmapiiri on erittäin hyvä. Kehittyminen ja liigassa pelaaminen ovat omia tavoitteitani tälle kaudelle”, Katariina toteaa.