KuPS ja Intersport jatkavat yhteistyötään

Kuopion Palloseura ja Intersport Kuopio jatkavat yhteistyötään myös tulevina vuosina. Nyt solmittu yhteistyösopimus on monivuotinen ja Intersport Kuopio on monipuolisesti mukana tukemassa KuPSia.

Intersport Kuopio ja Kuopion Palloseura ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia ja hyvin toiminut yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina. Yhteistyösopimus pitää sisällään Intersportin brändin näkymisen laajasti KuPSin kotipesässä Väre Areenalla ja KuPSn pelaajat jalkautuvat myös Intersportin omiin aktivointeihin. Intersportin kummipelaajina toimivat tulevalla kaudella Anton Popovitch ja Anni-Maija Kauppila.

Intersportin kummipelaaja Anton Popovitch tutustui myymälän valikoimaan

Ensimmäisenä yhteisenä tapahtumana on sunnuntaina 26.3. pidettävä ”peräkontti kirpputori” Intersportin alakerrassa parkkihallissa. Tapahtumassa seuran juniorit tuovat vanhoja jalkapallovälineitä myyntiin parkkihalliin ja paikalle tulee myös edustusjoukkueen pelaajien käytöstä jääneitä tuotteita kaupattavaksi. Lisäksi paikalla on Kuopion Palloseuran edustusjoukkueiden pelaajia auttamassa esimerkiksi nappulakenkien valinnassa.

Yhteistyön jatkuminen oli mielekäs Intersport Kuopion kauppiaalle Tuukka Uusitalolle.

-On kunnia asia, että päästiin jatkamaan KuPS:n kanssa myös seuraavat 5 vuotta. Antaa meille signaalin siitä, että on onnistuttu palvelemaan hyvin yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Mukava olla osa yhtä suurta Kups perhettä. Odotamme innolla, että saadaan juhlavuoden pelit käyntiin. Banzai 100-vuotias KuPS, kommentoi Uusitalo yhteistyön jatkoa.

Kiitos Intersport Kuopio luottamuksesta ja tehdään tästä vuodesta yhdessä ikimuistoinen.