KuPS ja Gabriella Cuevas jatkosopimukseen

”Nautin hienosta yhteisöllisyyden tunteesta tässä seurassa”

Subway Kansallista Liigaa johtava Kuopion Palloseura on tehnyt uuden jatkosopimuksen seuraavaa pelikautta varten. KuPS ja puolustaja Gabriella Cuevas ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotisen jatkosopimuksen seuran optiolla. Amerikkalaispelaaja on esittänyt erinomaisia otteita tällä sarjakaudella ja viihtyy kuopiolaisseurassa hienosti.

”Päätin jatkaa omaa pelaajauraani Kuopion Palloseurassa siksi, että olen kokenut tämän vuoden täällä hämmästyttävän hienona. Nautin hienosta yhteisöllisyyden tunteesta tässä seurassa ja tunnen, että minua arvostetaan pelaajana ei vain seuran ja valmennusjohdon, vaan myös kanssapelaajieni puolelta. Haluan jatkaa sen rakentamista, mitä me olemme saaneet aikaiseksi tämän vuoden aikana ja haluan auttaa joukkuetta pääsemään seuraavalle tasolle”, pelaaja toteaa.

KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala on ollut erittäin tyytyväinen taitavan amerikkalaispelaajan peliesityksiin keltamustassa peliasussa. ”Cuevas on osaltaan auttanut joukkueen pelaamisen tasapainon löytymisessä. Hänen pallolliset taitonsa ovat vahvat ja ne ovat edesauttaneet joukkueen pallollisen pelaamisen monipuolistamisessa. Molemmilla osapuolilla on ollut alusta asti vahva halu jatkaa yhteistyötä myös ensi kaudella ja on hieno homma, että asiat järjestyivät aikaisessa vaiheessa”, Ojala iloitsee merkittävän jatkosopimuksen johdosta.