KuPS ja Fanny Söderström pelaajasopimukseen

Mestarijoukkue Kuopion Palloseura hankki uuden maalivahdin

KUVA: c Ville Koskiniemi

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajasopimuksen pian alkavaa pelikautta 2022 varten. KuPS ja maalivahti Fanny Söderström ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen molemminpuolisella optiolla. Vaasasta lähtöisin oleva pelaaja torjui palloja viime kaudella liigaseura Jyväskylän Pallokerhossa ja jatkaa nousujohteista pelaajauraansa nyt Suomen parhaan joukkueen riveissä.

Söderström on pelannut oman kasvattiseuransa Vaasan IFK:n riveissä T18 SM-sarjaa sekä naisten kolmosta, kakkosta ja ykköstä vuosina 2017-2020. Hän pelasi tänä vuonna yhdeksän liigaottelua JyPK:n tolppien välissä. Maalivahti oli mukana myös marraskuussa 2018 pelatussa U17-ikäluokan MM-turnauksessa Uruguayssa.

Fanny on erittäin hyvä lähitorjunnoissa sekä jalalla pelaamisessa. Hän esitti erinomaisia otteita JyPK:ssä kuuluen liigajoukkueen ehdottomaan parhaimmistoon. Fanny oli nyt joulukuussa viikon ajan kuopiolaisseuran testissä ja vakuutti KuPS:n valmennusjohdon laadukkaalla tekemisellään. Pelaaja sai puolestaan erittäin vakuuttavan kuvan kuopiolaisjoukkueen jokapäiväisestä toiminnasta.

”Joukkueesta jäi hyvä fiilis ja sain ammattimaisen kuvan sen toiminnasta. Tavoitteina ovat ensi kaudelle päästä mahdollisimman hyvin sisään uuteen joukkueeseen ja nauttia jalkapallon pelaamisesta”, maalivahti toteaa.