KuPS ja Ellan Arpiainen pelaajasopimukseen


Nuori huippumaalivahti siirtyy HFA Märskystä liigajoukkue Kuopion Palloseuraan

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on solminut uuden pelaajasopimuksen pelikautta 2024 varten. KuPS ja maalivahti Ellan Arpiainen (18) ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka kattaa pelikauden 2024 sisältäen option seuraavasta pelikaudesta 2025. Arpiainen siirtyy Kuopioon Mäkelänrinteen Urheilulukiosta, jossa on pelannut HFA Märsky-joukkueen riveissä. Arpiainen saapui Kuopioon torstaina ja liittyi perjantaina kuopiolaisjoukkueen pelaajavahvuuteen.

Arpiainen on Haminan Pallokissojen (HaPK) kasvatti. Ellanin pelaajaura on jatkunut Kouvolan Jalkapallo ry:n riveissä (KJP/YJ) ja FC KTP:ssä, jossa pääsi pelaamaan aikuisten sarjapelejä kakkosessa. Maalivahti siirtyi seuraavaksi pääkaupunkiin HFA Märskyyn ja nyt pelaajaura jatkuu Kuopiossa kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen ammattitaitoisessa maalivahtivalmennuksessa. Arpiainen on ollut vakiokasvo nuorisomaajoukkueissa ja saanut peliaikaa sekä U-17 kuin myös U-18 joukkueissa.

Ellan lähtee heti tänään mukaan KuPS-joukkueen harjoitusottelumatkalle Tampereelle. ”Iloisin ja odottavin mielin liityn nyt uuteen joukkueeseeni. Halusin päästä pelaamaan kilpailulliseen sarjaan ja täällä on hyvä ympäristö kehittyä paremmaksi jalkapalloilijaksi. Haluan tietenkin päästä pelaamaan tällä kaudella mahdollisimman paljon ja toivon että pystyn kehittymään entistäkin enemmän. Joukkueena me lähdemme myös hyvää menestystä hakemaan”, Ellan kuvailee odotuksiaan tämän pelikauden suhteen.