KuPS harjoitteli KTP:n kanssa tasapelin

Kuopion Palloseura ja KTP eivät saaneet Kotkan Arto Tolsa Areenalla tuloksellisesti selvää paremmuudestaan, kun harjoitusottelu päättyi lukemiin 1-1 (0-1).

Ottelutapahtumat kulkivat 90-minuuttisen aikana varsin suvereenisti kuopiolaisvieraiden komennossa. Avausjaksolla keltapaidoilla oli lukuisia huippupaikkoja, pari ylärimaa, mutta ainoastaan Tim Väyrynen onnistui ensimmäisellä nelivitosella maalinteossa.

Toisella puoliajalla KuPS:n maalinteon tuska syventyi ja jakson ainoasta maalista vastasi KuPS-puolustuksen hapuillessa KTP:n David Ramadingaye.

KuPS:n kokoonpano KTP-ottelussa:

Johannes Kreidl, Henry Uzochukwu, Paulo Ricardo, Henri Toivomäki, Daniel Carrillo, Felipe Aspegren, Gabriel Bispo, Anton Popovitch, Fabio Schneider, Tim Väyrynen, Santeri Haarala