KuPS – AC Oulu harjoitusottelu on peruttu!

Kuopion Palloseuran ja AC Oulun välinen harjoitusottelu on peruttu. Ottelu oli tarkoitus pelata sunnuntaina 26.3. kello 14:45.

Keltapaitojen harjoitusviikon huipennukseksi suunniteltu harjoitusottelu AC Oulua vastaan on peruttu. AC Oulu ilmoitti eilen illalla, että eivät valitettavasti pääsekään sunnuntaina Kuopioon pelaamaan harjoitusottelua.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Pasi Tuutti teki kaikkensa, että AC Oulun tilalle saataisiin korvaava joukkue. Valitettavasti kuitenkin liian tiukka aikataulu teki tehtävästä mahdottoman. Ottelun peruuntuminen oli pettymys Tuutille.

”Harmittaa aivan älyttömästi se, että meidän valmistautumisemme kannalta tärkeä peli peruuntui. Tärkeä osa on nyt poissa, mutta paikkaamme tilanteen parhaan kykymme mukaan. Pelaamme sisäisen ottelun, jossa saamme kaikille pelaajille tarvittavaa peliaikaa kauden valmistautumiseen.” kertoo Tuutti.

”Varsinkin tässä vaiheessa kautta yhteiset kokemukset ovat tärkeässä asemassa. Tämäkin vastoinkäyminen käännetään meidän voimavaraksemme ja valjastetaan sen kauden toimintoihin.” jatkaa Pasi kommentointia.

Kuopion Palloseura on sulkenut striimilippujen myynnin ja katseluoikeuden ostaneiden rahat palautuvat automaattisesti 1–2 pankkipäivässä.