Kuopion Palloseuran juhlavuosi on juhlaa läpi vuoden

Kuopion Palloseura viettää 100-vuotiasta historiaansa juhlien läpi kauden. Olemme halunneet yhdessä KuPS perheenä luoda vuoden, jossa juhla jatkuu läpi kauden.

KuPS 100-vuotisjuhlaviikolla Kuopion Palloseura viettää 16.3.2023 100-vuotissyntymäpäiväänsä kutsuvierastilaisuudella Kuopion kaupungin teatterilla. Ohjelmassa on KuPS:n historiaa, huomionosoituksia, musiikkia ja Kuopion kaupungin vastaanotto.

KuPS 100-vuotisjuhlaviikolla KuPS näkyy katukuvassa mm. Mediateon tienvarsitauluilla. Tämän lisäksi kuopiolaisia julkisia rakennuksia valaistaan keltaiseksi juhlistamaan ja kunnioittamaan KuPSin kunniakasta perinnettä ja synttäriviikkoa. Kuopion teatteri, Kuopion musiikkikeskus, Kuopion kuntolaakson seinä sekä viitostien varrella Savilahdessa sijaitseva Kuopion Energian hallinnoima kiinteistö saavat kauniin keltaisen valaistuksen julkisivuunsa ja kuopiolaisten iloksi.

KuPS – HJK 5.5.2023 klo 18.00 KuPS 100-vuotisjuhlaottelu 

Juhlavuosi ei olisi mitään ilman juhlaottelua: juhlaottelu pelataan 5.5. Veikkausliigan ottelussa HJK:ta vastaan. Halusimme kilpailullisen pelin juhlaotteluksi, jotta panokset olisivat mahdollisimman kovat myös kentällä. Mikäpä olisikaan parempi vastus kuin ”arkkivihollisemme” Helsingin Jalkapalloklubi.

-Juhlaotteluun vieraaksi kutsutaan kunniavieraita, vanhoja mestareita sekä kaikki Kuopion Palloseuran omat juniorit. Ottelutapahtumaan järjestetään muutakin ohjelmaa ja yllätyksiä, joten illasta tulee ikimuistoinen ja mieliinpainuva, lupaa KuPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Raatikainen.

Juhlaa läpi kauden

Tuomme KuPS ry:n kanssa juhlaviikot Perhe-, Snadi-, ja Tenavaliigaan sekä Jalkapallokouluun. Lisäksi suunnitelmissa on rakentaa toritapahtuma loppukesälle, mutta on vielä liian aikaista kertoa tarkemmin ohjelmasta. Kuopion Palloseuran sosiaalisessa mediassa nostamme jokaisena kuukautena yhden seuran legendoista jalustalle sekä kerromme Arjen Sankareista ja nykyisistä tähdistämme: Savon Sankareista.

Valmistautuminen juhlavuoteen on aloitettu jo hyvissä ajoin: juhlakirjan kirjoittaminen aloitettiin jo kaksi vuotta sitten. Muitakin suunnitelmia on työn alla ja kerromme niistä heti, kun viimeisetkin palaset ovat loksahtaneet paikalleen. Pidetään huolta yhdessä, että tästä juhlavuodesta tulee unohtumaton, Naatitaan yhdessä, Banzai!