Kuopion Palloseuralle useita ottelusiirtoja

Väre Areenalla alkava kenttäremontti aiheuttaa muutoksia KuPS-joukkueiden alkukauteen

Kuopion Palloseuran alkukauden otteluohjelmaan joudutaan tekemään useita muutoksia alkukauden ajalle. Kotistadionilla Väre Areenalla alkaa huhtikuun alussa jalkapallonurmen vaihtotyö, jonka johdosta huhtikuun kotiotteluita joudutaan siirtämään uusiin ajankohtiin. Tämä johtaa siihen, että seuran Veikkausliigajoukkue pelaa huhtikuussa neljä peräkkäistä vierasottelua ja Subway Kansallisessa Liigassa pelaava joukkue aloittaa oman sarjakautensa kolmella peräkkäisellä vieraspelillä.

Veikkausliigakausi alkaa Väre Areenalla joka tapauksessa alkuperäisen otteluohjelman mukaisesti eli KuPS ja HJK iskevät yhteen sähköisessä liiga-avauksessa lauantaina 6.4. Kenttäremontin on määrä alkaa heti seuraavana päivänä eli sunnuntaina 7.4. ja urakan on arvioitu kestävän noin neljä viikkoa.

Veikkausliigajoukkue pelaa HJK-pelin jälkeen neljä peräkkäistä vierasottelua Maarianhaminassa, Turussa, Lahdessa ja Seinäjoella. Seuraava kotiottelu on vuorossa sunnuntaina 10. toukokuuta, johon mennessä kenttäremontin pitäisi valmistua. Urakan onnistuminen edellyttää kaiken lisäksi riittävän lämpimiä kevätsäitä, jotta työt pystyttäisiin tekemään suunnitellussa aikataulussa riittävän laadukkaasti.

Subway Kansallisessa Liigassa pelaavan joukkueen oma sarja-avaus oli suunniteltu lauantaille 13.4., jolloin Åland Unitedin oli määrä saapua Väre Areenalle uuden liigakauden avausotteluun. Joukkueiden välinen ottelujärjestys on nyt vaihdettu toisinpäin kenttäremontin johdosta ja liigakauden avausottelu pelataankin sunnuntaina 14.4. Maarianhaminassa Åland Unitedin omalla kotikentällä. KuPS pelaa kaksi seuraavaakin otteluaan vieraskentillä Helsingissä ja sarjakauden ensimmäinen kotiottelu on luvassa lauantaina 9.5., jolloin HJK:n on määrä saapua liigakauden kiehtovaan kotiavaukseen uusitulle Väre Areenalle.

Kansallisen Liigan ottelusiirrot:

VANHA AIKA ————> UUSI AIKA

KuPS – Åland United 13.4.  -> 29.6. kello 19:00

Åland United – KuPS 29.6.  ->  14.4. kello 18:30

KuPS – HJK 27.4.               ->     9.5. kello 14:15