Kuopion Palloseura Oy:n yhtiökokous valitsi uuden hallituksen

Kuopion Palloseura Oy:n yhtiökokous pidettiin perjantaina 10.9.2021 Väre Areenalla. Yhtiökokouksessa vahvistettiin tilikauden 2020 tilinpäätös sekä annettiin vastuuvapaus yhtiön hallitukselle sekä toimitusjohtajalle. Lisäksi yhtiökokouksessa valittiin yhtiölle uudet hallituksen jäsenet.

Yhtiökokous valitsi yhtiön uudeksi puheenjohtajaksi kuopiolaiselle jalkapalloväelle erittäin tutun henkilön. Jatkossa puheenjohtajan nuijaa yhtiön hallituksessa heiluttaa Markku Raatikainen, joka muistetaan parhaiten mittavasta ja menestyksekkäästä pelaajaurasta keltamustissa. Pelaaja-urallaan Vine tunnettiin kovaotteisena ja periksi antamattomana topparina, sekä joukkueen pitkäaikaisena kapteenina. Pian ansiokkaan pelaajauransa jälkeen Raatikainen siirtyi Kuopion Palloseura Oy:n toimitusjohtajaksi, toimien KuPS Oy:n historian ensimmäisenä toimitusjohtajana kaikkiaan kahdeksan vuoden ajan.

Markku Raatikaisen lisäksi yhtiökokous valitsi hallitukseen KuPS Ry:n varapuheenjohtajana toimivan Matti Reinikaisen, sekä Sport & Spa Hotel Vesileppis Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Rossin.

Omistaja tyytyväinen uuteen hallitukseen

Kuopion Palloseura Oy:n pääomistaja Ari Lahti on erittäin tyytyväinen seuran uuteen hallitukseen.

”Odotukset uuden hallituksen suhteen on korkealla. Markku tuo puheenjohtaja ennen kaikkea laaja-alaista näkemystä ja ymmärrystä seuratyön arjen haasteista ja hän pystyy kokemuksellaan varmasti auttamaan toimitusjohtajaamme hänen työssään. Minun on vaikea kuvitella puheenjohtajaksi henkilöä, joka tuntee seuran ja sen toimintaympäristön yhtä perusteellisesti kuin Markku. Lisäksi hän omaa laajat valtakunnalliset verkostot yritysmaailmaan, mikä varmasti auttaa avaamaan ovia uusiin yrityksiin ja sitä kautta kehittämään yritysmyyntiämme. Siviilityönsä kautta Markku pystyy varmasti myös auttamaan stadionhankkeen eteenpäin viemisessä”, Lahti toteaa.

Uuden puheenjohtajan lisäksi Lahti on tyytyväinen valitun hallituksen kokoonpanoon. 

”Asianajajana Matti Reinikainen tuo hallitukseen juridiikan osaamista ja lisäksi hän toimii luonnollisena linkkinä KuPS ry:n suuntaan, toimiessaan jo valmiiksi KuPS ry:n hallituksen varapuheenjohtajana. Tämä tukee uskoakseni koko KuPS perheen yhteistyön kehittymistä tulevina vuosina”, KuPS:n pääomistaja iloitsee.

”Hallituksen kolmas jäsen Kimmo Rossi on minulle tuttu kaveri yli 10 vuoden takaa ja yhteistä historiaa meillä on jo reilut viitisen vuotta Vesileppiksen kautta. Uskon, että Kimmon osaamiselle on runsaasti käyttöä seuramme kehittämisessä. Erityisellä mielenkiinnolla odotan Kimmolta ideoita siitä, kuinka voimme jatkossa kehittää ottelutapahtumakonseptia sekä ravintolapalveluita, varsinkin sitten kun saamme joskus tulevaisuudessa uuden stadionin”.

Kiitokset väistyvälle hallitukselle

”Haluan tässä kohtaa kiittää nyt väistyvää hallitusta, joka puheenjohtaja Antti Haapakorvan johdolla teki erinomaista työtä seuran kehittämisessä. KuPS on onnistunut nousemaan valtakunnan eturivin seuraksi ja voidaankin varmasti todeta, että KuPS elää parhaillaan yhtä lähes satavuotisen historiansa menestyksekkäintä ajanjaksoa”, Lahti päättää.