Kuopion Palloseura Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Kuopion Palloseura Oy ja Jarmo Heiskanen ovat yhdessä sopineet, että Heiskasen toimitusjohtajuus yhtiössä päättyy. Osakeyhtiö aloittaa välittömästi uuden toimitusjohtajan haun. Väliaikaisen vetovastuun yhtiöstä ottaa hallituksen puheenjohtaja Vesa Kauppila. Työsuhteen päättyminen on tehty yhteisymmärryksessä ja osapuolet ovat sopineet tiettyjen asioiden viemisestä loppuun hyvässä yhteistyössä.

”Kiitän Jarmo Heiskasta tehdystä työstä KuPSin hyväksi. Jarmo on Veikkausliigan pitkäaikaisin toimitusjohtaja ja kilpailullisella puolella olemme hänen aikanaan nousseet valtakunnan huipulle niin miesten kuin naistenkin osalta. Olemme nyt satavuotias seura ja meillä on mennyt kilpailullisesti erinomaisesti, mutta yhtiön talouden hallinnassa on ollut suuria haasteita. Tulevaisuus vaatii tiukempaa liiketoimintaosaamista sekä laaja-alaisia yhteistyötaitoja. Tulemme myöhemmin hakemaan myös urheilutoimenjohtajan. Näiden rekrytointien myötä pyrimme tulevaisuudessa vastaamaan kilpailullisiin ja eri yhteistyötahojen meille asettamiin vaatimuksiin entistä paremmin” kertoo KuPS Oy:n omistaja Ari Lahti aiheesta.

Kuopion Palloseura Oy alaisessa toiminnassa on sekä miesten Veikkausliigajoukkue että naisten Kansallisen liigan joukkue.

Lisätietoja:

Vesa Kauppila

Hallituksen puheenjohtaja

050 329 3413

Vesa.kauppila(at)kups.fi.