Kuopion Palloseura ja Jordan Sebban pelaajasopimukseen

Monipuolinen keskikenttäpelaaja vakuutti testijaksollaan

Huomenna alkavaan Suomen Cupiin valmistautuva Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään, kun keskikenttäpelaaja Jordan Sebban (24) liittyy joukkueen riveihin 1+1 vuotisella pelaajasopimuksella. Ranskalainen on ollut useamman viikon Keltamustan testijaksolla ja Sebban onnistui vakuuttamaan valmennusjohdon osaamisellaan.

175-senttinen Sebban on maineikkaan FC Toulousen kasvatti, mutta läpimurto edustusjoukkueessa jäi tekemättä lukuisista kakkosjoukkueessa vietetyistä vuosista huolimatta. Vuonna 2018 monipuolinen keskikenttäpelaaja siirtyi Espanjan kolmannella sarjatasolla pelaavan CD El Ejidon riveihin, jossa hän pelasi 31 ottelua ja kuului joukkueen kantaviin voimiin. Seuraava kausi meni samalla sarjatasolla Recreativo Granadan riveissä, joka on La Liga -seura Granadan kakkosjoukkue.

Kuopion Palloseuran harjoitusvahvuuteen Sebban liittyi viikolla 3 ja pelaaja on antanut pelillisiä näyttöjä kahdessa harjoitusottelussa, kun ranskalainen pelasi 45.minuuttia sekä AC Oulua että HJK:ta vastaan.

”Kuopion Palloseura on iso joukkue Suomessa ja koen suurta ylpeyttä, kun pääsen pukemaan Keltamustan paidan päälleni. Olen pelaaja, joka rakastaa sekä palloa että juoksemista. Teknisenä pelaajana tykkään pelata lyhyitä kombinaatioita, mutta pystyn myös pidempiin kuljetuksiin.”

Sebban saatetaan nähdä Kuopion Palloseuran kokoonpanossa jo huomisessa Suomen Cupin ottelussa, mikäli pelaajan kansainväliset pelilupa-asiat etenevät ajallaan ratkaisuun saakka.