Kuopion Palloseura ja Emmi Hänninen sopimukseen

KuPS vahvistaa joukkuettaan nuorella kuopiolaispuolustajalla

Subway Kansallisen Liigan pronssimitalijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajasopimuksen alkavaa liigakautta 2021 varten. KuPS ja puolustaja Emmi Hänninen (18) ovat allekirjoittaneet yhden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, joka kattaa tämän liigakauden 2021.

Hänninen on Kuopion Pallokissojen kasvatti. Puolustuspään pelaaja on harjoitellut loppusyksystä lähtien Kuopion Palloseuran liigajoukkueen vahvuudessa ja on pelannut muutamassa tämän talven harjoituspelissä esittäen lupaavia otteita. Tunnollinen harjoittelu ja johdonmukainen työnteko palkittiin nyt pelaajauran ensimmäisellä liigatason pelaajasopimuksella ja vieläpä oman kotikaupungin liigajoukkueessa. Pelaaja jatkaakin valmistautumistaan ensimmäiseen liigakauteensa innokkain mielin.

”Hyvä fiilis on sopimuksesta. Odotan innolla kautta ja sitä, kuinka paljon saan otettua itsestäni irti sekä kehitettyä itseäni pelaajana ja urheilijana laadukkaan joukkueen mukana. Tulevan kauden tavoitteet ovat kehittyä pelaajana sekä saada ensimmäiset liigaminuutit”, Emmi toteaa. Päävalmentaja Ollipekka Ojala on ollut tyytyväinen uuden pelaajan otteisiin tämän talven harjoituksissa. ”Emmi on osoittanut kolmen kuukauden aikana hienoa kehittymistä kaikilla osa-alueilla. Uskon että kehittyminen jatkuu edelleen ja tulevaisuudessa Emmi tulee pelaamaan ensimmäiset minuutit liigassa”, Ojala sanoo.